Hotell i Stresa vid Maggioresjön

Grand Hotel Bristol Stresa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Grand Hotel Bristol

Grand Hotel Bristol har lite utav ett viktorianskt utseende och var faktiskt en stor herrgård för ett århundrade sedan, innan familjen Zaccheria bestämde sig för att öppna upp det för resenärer som ett "Travelers Inn". Sedan den tiden, på tidiga 1900-talet, har gästfrihet rått på Hotel Bristol.

Platsen lockade - och gör fortfarande - människor från hela världen, och med sitt läge nära alperna och precis bredvid en av de vackraste sjöarna i Europa, har hotellet verkligen ett privilegierat läge. Och för att inte nämna det korta avståndet till centrala Stresa (500 meter). Hotellet ligger i en vacker botanisk trädgård, separerad från sjön via boulevarden. I centrala Stresa hittar du fina restauranger och butiker, vilka lämpar sig bra för utflykter från hotellet.

Vad mer behöver du?

Grand Hotel Bristol är ett bra alternativ för par, och erbjuder bra service och bra faciliteter. Utöver de vackra utsikterna över sjön och de Barromeiska öarna, erbjuder hotellet två pooler (en inomhus- och en utomhuspool) samt en barnpool. Den stora och välskötta trädgården gör miljön idyllisk och väldigt romantisk. Här, runt poolområdet, hittar du sköna solsängar med parasoll, där du sakta kan drömma dig bort medan du omges av alperna.

Hotellet har två restauranger, varav en har à la carte. Vi rekommenderar att fråga efter vinlistan, då regionen producerar mycket uppskattade viner. Efter middagen kan du slappna av och smälta din måltid i loungen. Om det är dåligt väder en dag, finns det ett spa där du kan få behandlingar och massage, samt använda bastun och jacuzzin.

Läs mer om Grand Hotel Bristol Stresa

Klassiskt inredda och bekväma rum

De 250 rummen är inredda i en klassisk, men elegant, stil och har allt som behövs för en bekväm vistelse. Hotellet erbjuder olika typer av rum, i olika storlekar där enkelrummen ligger på ca 14 m² och dubbelrummen på ca 17 m². Alla rum har telefon, Sat-TV, minibar, aircondition samt badrum med dusch. Du har 1 GB Wi-Fi gratis om dagen. över detta betalar du på plats. De flesta rummen har balkong med utsikt över bergen, poolen eller sjön.

Läs om rummen på Grand Hotel Bristol Stresa

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map