Hotell i Stresa vid Maggioresjön

Dependance Villa Maria

 
Dependance Villa Maria är inte tillgänglig i dagsläget
Dependance Villa Maria är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Stresa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Dependance Villa Maria är beläget ca. 900 meter från Hotell Flora, där du kan äta frukost och få halvpension på beställning. Den stora bonusen är att du som gäst i dessa lägenheter, har möjlighet att använda hotellets pool, liksom restaurangen.

Utsikt mot sjön från terrassen

Från fastighetens gemensamma terrass kan du njuta av den underbara sjöutsikten och de små öarna som ligger utspridda över sjön- Borromeo. Det finns massor av bord och stolar här så att du kan koppla av utomhus. Det finns även gott om parkeringsplatser utanför villan.

Läs mer om Dependance Villa Maria

Rum med aircondition

Rummen renoverades under 2011 och är alla utrustade med aircondition, minibar, trådlöst internet, förvaringsbox, TV och vattenkokare, samt en hårtork i badrummet. Varje rum har självständig ingång.

Lägenheterna på Dependance Villa Maria

Familjerum A1 2/4 sovplatser

Rum A1 består av ett vardagsrum med två bäddsoffor, ett sovrum med en dubbelsäng och ett stort badrum med en toalett och dusch. Det finns ingen balkong.

Familjerum A2 med sjöutsikt med 2/4 sovplatser (med sjöutsikt)

Rum A2 är ett väldigt stort familjerum med ett uppehållsrum med två enkla bäddsoffor, en sovsektion med en dubbelsäng och ett stort badrum med en toalett och dusch.

Familjerum A3 med sjöutsikt med 2/4 sovplatser (med sjöutsikt)

Rum A3 är ett mycket stort familjerum med två enkla bäddsoffor, en sovsektion med en dubbelsäng och ett stort badrum med dusch och toalett.

Dölj texten
 
 
search map