Agriturismo i Stazzano i Piemonte

Agriturismo La Traversina

Hunden Bigia - gör dig redo för 35 kg vänlighet och kärlek Terrassen till Della Rosa Cinese Della Rosa Cinese Della Rosa Cinese Vecchio Peros terrass först till höger Della Rosa Cinese Delle Rose Vecchio Peros Rummet del Poeta Rummet degli Innamorati Rummet Blu
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Värdparet Rosanna & Domenico, deras hund och katter står redo att bjuda på alla som gillar lugno, ro och framförallt natur välkomna. Det råder en viss konstnärlig bohemisk stämning över stället och det finns goda trekking möjligheter i området. Avståndet till närmsta by är ca. 3 km (Stazzano).

Trevliga rum och lägenheter

Här är det högt till tak och värdsparet är måna om sina gäster. Trädgården är oändligt stor (och mycket vacker när allt slår i full blom) och huset har 400 rosor och en mellan stor pool (4 x 8 meter) varifrån man har en fin utsikt över landskapet. I huvudbyggnaden ligger fyra dubbelrum med litet kylskåp, vattenkokare, dubbelsäng och konstnärlig inredning. De har alla eget badrum med toalett och dusch. Lägenheterna ligger i en självständig byggnad i trädgården medans dubbelrummen ligger i huvudbyggnaden. Framförallt lägenheterna är särskilt trevliga, välinredda och några spännande utomhusområden (om man bor i lägenhet kan man även beställa frukost från dag till dag).

Läs mer om Agriturismo La Traversina

Egenproduktion av rosenvatten

På La Traversina har de plantat 400 rosor på en mark så är en härlig syn när de blommar. Dessutom doftar de ljuvligt. De 400 rosorna fördelar sig på ca. 50 olika sorter. För gästerna finns det möjlighet att anmäla sitt intresse för att deltaga i en kurs och delta i processen för framställning av rosenvatten som tar ca. två dagar. Rosenvattnet ska vara läskande och utmärkt som fördrink (aperitif) tillsammans med ett torrt vittvin. Av andra serveringsmöjligheter kan man hälla rosenvattnet över glass eller över en fruktsallad.

Lantlig idyll med tillbehör

När du har ett lantställe har du naturligtvis även (oftast) husdjur. Rosanna & Domenico är glada för skapelser med päls så mitt i dessa botaniska härligheter möter du både en handfull (solande) katter och den mycket godtrogne och sällskapliga hunden Bigia.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Villa La Martina

Canelli, Piemonte

Rekommendationer till dig

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Casale Mattei

Corneliano d'Alba, Piemonte

Populärt i Piemonte

search map