Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Stazzano ligger bra till i förhållande till infrastrukturen i området: här finns tågstation och motorvägen till Milano, Genova, Turin och Piacenza vilket betyder att du på en timme kan komma antigen till Medelhavet eller Milanos modecentrum.

Staden är placerad i närheten av var floderna Borbera och Scrivia löper samman. Därutöver blir landskapet intressant, när du beger dig lite längre upp i bergen i området. Du kan också besöka städer från medeltiden (Gavi och Novi Ligure) och vingårdar (Gavi och Tassarolo) i området.

Karta över Stazzano

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över de semesterbostäder som finns i och omkring staden, samt för att se avstånd till flygplatser och andra städer i norra Europa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Hotell, villa eller semesterlägenhet?

Hos In-Italia har du tillgång till fler än 1500 semesterlägenheter i Italien, däribland ett brett urval handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i Piemonte. Är du på jakt efter den perfekta semesterbostaden i Stazzano? I sökmaskinen här på sidan hittar du vårt urval av handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i och omkring staden. Drömmer du om en semester, där du kan vara helt för dig själv och bara slappna av? Då ska du överväga att hyra en hel villa i Piemonte. Det är en perfekt lösning, om ni är en större grupp som reser tillsammans - så att ni kan mysa vid poolen, i trädgården osv. utan att dela med andra gäster. Har du frågor, eller behöver hjälp med att hitta precis rätt bostad på Sardinien för dig, så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Transport

Det är en sträcka på cirka 1700 km från mellersta Sverige till Strazzano, som går att avverka med en eventuell övernattning på vägen. Vill du komma snabbare fram, finns det dock bra flygförbindelser till norra Italien från Skandinavien. Ska du på semester till Stazzano, är Aeroporto di Genova (flygplatskod: GOA) den som ligger närmast, men inom räckvidd ligger också de internationella flygplatserna i Milano. Därför kan du resa hitt med ett brett urval av flygbolag, såsom easyJet, Ryanair, SAS och Norwegian. Som vi nämnde inledningsvis, finns det goda väg- och tågförbindelser hit. Även om det är möjligt att nå staden med buss och tåg, föredrar många av våra resenärer att hyra en bil på flygplatsen. Hyrbilen ger mer frihet att åka iväg på utflykter under semestern, och gör det lättare att komma till semesterbostaden från flygplatsen. Läs mer om bilhyra i Italien här

Restauranger och Shopping

I själva Stazzano finns det några få restauranger, men om du räknar in restaurangerna i grannstäderna så har du mycket att välja mellan. Till de dagliga inköpen, om du vill laga några av dina måltider själv under semestern, finns det också supermarknader i området.

Läs mer om Stazzano

Utflykter

Vid staden Alessandria, cirka 30 km från Stazzano, kan du uppleva de spektakulära fästningarna vid Alessandria-citadellet, som täcker över 20 hektar mark. Det kan också varmt rekommenderas att åka på utflykt till Genova - en av Italiens mest översedda pärlor, som trots mindre vackra moderna nybyggnationer, fortfarande erbjuder massor av atmosfär i den gamla stadsdelen. Det finns därutöver många andra idylliska städer längs kusten, som lätt kan nås på en dagsutflykt - t.ex. färgrika Camogli eller Sestri Levante. Ta också en tur i motsatt riktning, till Milano eller Turin, om du vill shoppa i spännande butiker och outlets, samt inte minst njuta av ett stort utbud restauranger med regionernas specialiteter på menyn.

Dölj texten
 
 
search map