Semesterbostad i Sestriere i Piemonte

Villaggio Olimpico

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villaggio Olimpico är ett komplett område med många faciliteter

Villaggio Olimpico är en välorganiserad och komplett skidby, som ger dig möjlighet att starta din dag full med energi på de snötäckta pisterna. Hur bra låter inte det? Hotellet har allt det du drömmer om då det kommer till komfort och bra faciliteter, och det är det perfekta stället att väcka din inre atlet till liv.

Totalt erbjuder Villaggio Olimpico 351 lägenheter och rum, en massa tjänster och faciliteter, samt ett naturområde där det finns rik möjlighet för att kunna utöva diverse aktiviteter.

Nära de snötäckta pisterna

Sestriere ligger i området Via Lattea och erbjuder ca 400 km pister att ta sig ner för. Med en höjd på 2850 meter över havet, ger området dig snögaranti på vintern. I centrum av Sestriere hittar du en trevlig atmosfär med barer, restauranger och butiker, som ger dig en massa underhållning efter skidturen.

Villaggio Olimpico har ett bra läge, med vacker utsikt över Argentera-dalen och Monti della Luna-bergen. Lägenheterna ligger fördelade i 7 byggnader, vilka alla ligger nära centrum och har cirka 200 meter till närmsta skidlift, samt 400 meter till huvudliftarna.

Läs mer om Villaggio Olimpico

Bra att veta om Villaggio Olimpico

Hotellet har ett fullt utrustat wellness-center med bastu, ångbad, jacuzzi, massageområde, pool och gym. Här finns också ett barnområde med mini club och olika underhållning för de minsta mellan 3 och 12 år. Det finns också en 24-timmars reception och tvätteri (betala med mynt). Här finns 2 barer, en self-service restaurang, pizzeria/grill-restaurang samt en vinaffär.

Avstånd:
- Centrum: ca 700 meter
- Skidlift: ca 200 meter
- Pister: ca 200 meter

Möjlighet till både rum och lägenheter

De modernt inredda lägenheterna och rummen är alla belägna i 6 olika byggnader. Rummen har en bäddsoffa till två extra personer, och en stor terrass samt ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar. Dessutom finns sat-TV, telefon och eget badrum med dusch.

Lägenheterna är en- eller tvårumslägenheter, alla utrustade med en stor terrass, ett mindre tekök, vardagsrum med bäddsoffa samt sovrum med dubbelsäng. Dessutom finns sat-TV, telefon och eget badrum med dusch.

L√§genheterna på Villaggio Olimpico

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map