Semesterbostad i Sestriere i Piemonte

Residence Palace 1 & 2

 
Residence Palace 1 & 2 är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Palace 1 & 2 är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sestriere här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Palace består av 2 byggningar som ligger 600 meter från varandra på ett utsiktsställe över byn. En gratis skidbuss - från kl. 08.30 till kl. 17.30 - kör gästerna till centrum och skidliften som ligger ca. 800 meter härifrån. Gästerna kan dessutom gratis använda skid-depån vid liften.

Båda byggningar råder över reception, bar, TV-rum, Internet café, fitness rum, tvättstuga, hiss, skid-depå och garage. På Residence Palace 2 finns det dessutom en liten butik och restaurang.

Det arrangeras underhållning på kvällen, miniklubb för barn mellan 4 och 8 år. Mot betalning kan man använda fitness rum med sauna, turkiskt bad och vattenmassage.

Båda byggningar råder över välmöblerade lägenheter med balkong och utsikt över pisterna, telefon, satellit-TV, diskmaskin och badrum med dusch och hårtork. Det finns 250 lägenheter i allt i båda byggningar.

L√§genheterna på Residence Palace 1 & 2

Enrumslägenhet med 2 sovplatser

Lägenheterna ligger i Residence Palace 1 och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två.

Enrumslägenhet med 4 sovplatser

Lägenheterna ligger i Residence Palace 2 och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två och nattområde med våningssäng.

Tvårumslägenhet med 6 sovplatser

Lägenheterna ligger både i Residence Palace 1 & 2 och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två eller två bäddsoffor för en person, sovrum med dubbelsäng och alkov med våningssäng.

 
 
search map