Hotell i Sestriere i Piemonte

Hotel Belvedere

 
Hotel Belvedere är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Belvedere är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sestriere här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Om du inte har något emot att bo en liten bit utanför byn, och kan tänka dig att njuta i en trevlig atmosfär, med bra komfort och allting nära till hands, så är Hotel Belvedere en möjlighet att överväga. Hotellet ligger 800 meter från centrum och skidliftarna, och hotellet erbjuder som service till sina gäster en egen privat skidbuss till både liftarna och till centrum.

Fullspäckat med olika möjligheter till skidåkning i Sestriere

Sestriere ligger i området Via Lattea (Mjökvägen) och erbjuder ett skidområde på mer än 400 km pist och flera sammankopplade områden. Med ett läge på 2850 meters höjd över havet, så är det mer eller mindre garanti för snö här om vintern. Vinter-OS hölls här 2006, och du kan fortfarande se spåren av det i vissa delar av byn. Vad som tidigare var inkvartering för atleter, har nu blivit vackra Hotel Belvedere. Det råder en trevlig stämning i Sestriere, där du också hittar många barer, restauranger och butiker. På sommaren finns goda möjligheter för vandring, cykling och golf mm.

Läs mer om Hotel Belvedere

Trevlig atmosfär och vänlig personal

Hotel Belvedere är ett bra ställe för att dem som tycker om att vara ute i bergen, om det så är för att åka skidor om vintern, eller vandra om sommaren. Den trevliga atmosfären går att märka året om. Här på In-Italia är vi mycket glada över den gästfrihet som hotellet och dess personal delar med sig av till sina gäster.

Till allt detta kan vi lägga till bra faciliteter såsom ett gym, wellness-område med bastu, turkiskt ångbad, jacuzzi och olika kroppsbehandlingar. Efter en bra dag ute i backarna, kommer du kunna glädjas över att luta dig tillbaka i hotellets restaurang där de serverar allt från det internationella köket. Du kan antingen välja ett uppehälle med halvpension (frukost och 4-rätters middag), eller endast frukost.

Om du ankommer i bil, så har hotellet en gratis parkeringsplats på baksidan av hotellet. Utöver detta finns ett skidrum där du kan ställa din utrustning och så finns det wifi på hela hotellet.

Traditionellt inredda rum och lägenheter

Hotel Belvedere har både rum och lägenheter. De 35 rummen har alla sat-TV, internet, värdebox, minibar och privat badrum med badkar.

Läs om rummen på Hotel Belvedere

Dölj texten
 
 
search map