Hotell i Sestriere i Piemonte

Hotel and Ski Club I Cavalieri

 
Hotel and Ski Club I Cavalieri är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel and Ski Club I Cavalieri är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sestriere här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Du bor mitt i "Mjölkvägen"

Staden Sestriere ligger i det område som på italienska heter Via Lattea, det vill säga "Mjölkvägen". Här kan du välja mellan inte mindre än 400 km pist, inklusive de sammankopplade områdena. Höjderna går upp till 2850 meter, vilket i stort sätt garanterar snö om vintern. År 2006 hölls vinter-OS här, och det finns fortfarande spår från evenemanget - de bostäder som tidigare huserade atleter, är idag ombyggda till imponerande hotell.

I centrum av Sestriere råder en trevlig atmosfär, och det finns en mängd barer, restauranger och butiker att besöka. Här kan alltid hitta något att fördriva tiden med.

På sommaren bjuder området på goda möjligheter för att vandra, cykla och spela golf.

Avstånd:
- Skidlift: 350 meter
- Pister: 350 meter
- Skidbuss: 50 meter
- Centrum: 500 meter
- Skidskola: 500 meter
- Supermarknad: 500 meter

Kul underhållning under högsäsong

Under vintersäsongen, efter en dag ute på pisterna, är det skönt att komma tillbaka till hotellet och slappna av i loungen vid den öppna spisen. Några kvällar kan du njuta av trevlig underhållning i form av shower som framförs av personalen. Om du inte önska medverka vid underhållningen, kan du luta dig tillbaka i TV-rummet, eller varför inte njuta av en drink i baren?

Du har möjlighet att beställa halvpension, och då får du en 3-rättersmeny i restaurangen. Om du föredrar att äta a la carte, kan du beställa rummet med endast frukost inkluderad.

Restaurangen erbjuder utmärkt mat, med en blandning av italienska och internationella rätter.

Dina skidor kan du förvara i skidrummet, och wifi finns tillgängligt för 5 euro i timmen. Om du ankommer i bil, kan du parkera den i garaget mot betalning i receptionen.

Läs mer om Hotel and Ski Club I Cavalieri

Traditionella och rymliga sviter

Hotellet har 61 bekväma sviter. Alla rum är traditionella möblerade, men har all den komfort du har behov av då du ska njuta av en avkopplande semester. Alla rum är inredda med tekök, matsalsbord, TV, telefon, privat badrum med dusch och hårtork, och några rum har balkong.

Dölj texten
 
 
search map