Hotell i Sestriere i Piemonte

Grand Hotel Sestriere

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Idealt läge

Grand Hotel Sestriere ligger 200 meter från Sestrieres centrum, och endast 5 minuters promenad från skidliftarna. Bussten stannar dock precis framför hotellet, om du helst vill undvika att promenera med all skidutrustning.

Trevlig stad och 400 km pister

Sestriere ligger i Via Lattea-området ("mjölkvägen") och bjuder på cirka 400 km pister fördelade över flera sammanhängande områden. Med en höjd på upp till 2850 meter över havet, är här nästan snögaranti om vintern. Vinter-OS hölls här år 2006, och det kan du fortfarande se spår av i några delar av staden.

I centrum av Sestriere råder en trevlig atmosfär med massor av barer, butiker och restauranger. Om du önskar en utekväll, och omväxling från hoteller, är det inga problem att få till det här. På sommaren är här också goda möjligheter för att vandra, cykla och spela golf.

Rikligt med möjligheter för att slappna av

Grand Hotel Sestriere är ett stort hotell, precis som namnet antyder, och vad faciliteter och tjänster angår är namnet "grand" också passande. Dedikerad lyx är det dock inte, men kvaliteten är hög i förhållande till priset, och du bor komfortabelt och trevligt och hotellet sätter en bra och funktionel grund för din semester.

Smaka på läckerheterna i vinbaren

När du kommer tillbaka från pisterna om eftermiddagen, kan du njuta av hotellets många möjligheter till livsnjutning. Ett exempel är att du kan spana in wellness-centret, där du hittar en bastu, ångbad och bubbelbad, samt har möjlighet för att beställa behandlingar och massage.

Om du vill ha en mysstund tillsammans med dina vänner och familj, så ta dig till lobbybaren där det finns en öppen spis, eller till panoramabaren där du kan njuta av en fantastisk utsikt medan du slappnar av med din drink. Till dig som längtar efter det lilla extra, har Grand Hotel Sestriere en tredje bar - en vinbar - som serverar viner från vinkällaren, ackompanjerade av utvalda smakprov av ost, skinka och korv.

Avstånd från Grand Hotel Sestriere

- Centrum: 200 meter
- Skidlift: 600 meter
- Pister: 300 meter

Läs mer om Grand Hotel Sestriere

Ät dig mät i restaurangerna

De två restaurangerna på hotellet är till för dig som gärna vill äta a la carte. Om du beställer halvpension, kan du istället nyttja buffé-restaurangen. Din morgon starter med den rika frukostbuffén, som bjuder på ett stort urval av varma och kalla produkter.

Rymliga och trevliga rum

Rummen är komfortabla och möblerade i en tidlös stil. Sviterna är lite mer lyxiga. Alla rum och sviter kommer som minimum med sat-TV, telefon, värdebox, hårtork och gratis wifi. Superior- och familjerummen, samt sviter har balkong, och det finns också plats för en tredje eller fjärde bädd.

Lekrummet till barn, tv-rummet och gratis wifi överallt på hotellet, sätter alla pricken på i vad gäller bekvämligheterna här.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Grand Hotel La Torre

Sauze d'Oulx, Piemonte

Villaggio Olimpico

Sestriere, Piemonte

Grand Hotel Royal e Golf

Courmayeur, Aostadalen

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Piemonte

search map