Hotell i Sestriere i Piemonte

Grand Hotel Sestriere

 
Grand Hotel Sestriere är inte tillgänglig i dagsläget
Grand Hotel Sestriere är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sestriere här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Idealt läge

Grand Hotel Sestriere ligger 200 meter från Sestrieres centrum, och endast 5 minuters promenad från skidliftarna. Bussten stannar dock precis framför hotellet, om du helst vill undvika att promenera med all skidutrustning.

Trevlig stad och 400 km pister

Sestriere ligger i Via Lattea-området ("mjölkvägen") och bjuder på cirka 400 km pister fördelade över flera sammanhängande områden. Med en höjd på upp till 2850 meter över havet, är här nästan snögaranti om vintern. Vinter-OS hölls här år 2006, och det kan du fortfarande se spår av i några delar av staden.

I centrum av Sestriere råder en trevlig atmosfär med massor av barer, butiker och restauranger. Om du önskar en utekväll, och omväxling från hoteller, är det inga problem att få till det här. På sommaren är här också goda möjligheter för att vandra, cykla och spela golf.

Rikligt med möjligheter för att slappna av

Grand Hotel Sestriere är ett stort hotell, precis som namnet antyder, och vad faciliteter och tjänster angår är namnet "grand" också passande. Dedikerad lyx är det dock inte, men kvaliteten är hög i förhållande till priset, och du bor komfortabelt och trevligt och hotellet sätter en bra och funktionel grund för din semester.

Smaka på läckerheterna i vinbaren

När du kommer tillbaka från pisterna om eftermiddagen, kan du njuta av hotellets många möjligheter till livsnjutning. Ett exempel är att du kan spana in wellness-centret, där du hittar en bastu, ångbad och bubbelbad, samt har möjlighet för att beställa behandlingar och massage.

Om du vill ha en mysstund tillsammans med dina vänner och familj, så ta dig till lobbybaren där det finns en öppen spis, eller till panoramabaren där du kan njuta av en fantastisk utsikt medan du slappnar av med din drink. Till dig som längtar efter det lilla extra, har Grand Hotel Sestriere en tredje bar - en vinbar - som serverar viner från vinkällaren, ackompanjerade av utvalda smakprov av ost, skinka och korv.

Avstånd från Grand Hotel Sestriere

- Centrum: 200 meter
- Skidlift: 600 meter
- Pister: 300 meter

Läs mer om Grand Hotel Sestriere

Ät dig mät i restaurangerna

De två restaurangerna på hotellet är till för dig som gärna vill äta a la carte. Om du beställer halvpension, kan du istället nyttja buffé-restaurangen. Din morgon starter med den rika frukostbuffén, som bjuder på ett stort urval av varma och kalla produkter.

Rymliga och trevliga rum

Rummen är komfortabla och möblerade i en tidlös stil. Sviterna är lite mer lyxiga. Alla rum och sviter kommer som minimum med sat-TV, telefon, värdebox, hårtork och gratis wifi. Superior- och familjerummen, samt sviter har balkong, och det finns också plats för en tredje eller fjärde bädd.

Lekrummet till barn, tv-rummet och gratis wifi överallt på hotellet, sätter alla pricken på i vad gäller bekvämligheterna här.

Dölj texten
 
 
search map