Hotell i Sauze d'Oulx i Piemonte

Hotel La Terrazza

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Mycket stort skidområde

Med omkring 400 km pister, är Via Lattea ett av de största sammanhängande skidområdena i Italien. Området ligger cirka 80 km från Turin och 200 km från Milano. De högsta pisterna når en höjd på 2850 meter - det ger en bra garanti för snö, framförallt när man också tar snökanonerna i betraktning. Sauze d'Oulx är känd för att vara en mycket trevlig landsort i Via Lattea, och har ett litet, historiskt, centrum med smala gator och många barer och restauranger.

Ett okomplicerat hotell med restaurang och bra faciliteter

Hotel La Terrazza är ett hotell utan så värst många krusiduller, och med ett bra, centralt läge. Du bor ca 200 meter från centrum, och 100 meter från närmsta skidlift. Hotellet har en trevlig bar, och en lobby, där du kan njuta av en god aperitif. På morgonen kan du njuta av den välsorterade frukostbuffén i restaurangen, och på kvällen kan du äta internationella rätter på samma ställe. Hotellets sommelier kan rekommendera dig de mest välsmakande, lokala, vinerna till maten. Du kan bo här antingen med halvpension, eller som Bed&Breakfast.

Det finns ett litet lekrum till barnen, och skidskåp där du kan förvara din skidutrustning.

Avstånd:
- Centrum: 200 meter
- Lift: 100 meter
- Pister: 100 meter

Läs mer om Hotel La Terrazza

Rymliga rum

Hotel La Terrazza har 45 sköna och rymliga rum. Det är rum med plats till 2, 3 och 4 personer, och några av dem har balkong. Alla rum har TV, telefon, hårtork och privat badrum med dusch.

Rummen på Hotel La Terrazza

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map