Hotell i Sauze d'Oulx i Piemonte

Grand Hotel La Torre

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Historien om hotellet går långt tillbaka till den gång, då det var ett exklusivt nöje att åka iväg på skidsemester, och det inte fanns många hotell att välja emellan i bergen. Hotellet byggdes på 30-talet som en sommarkoloni till bilfirman Fiats anställda, och senare blev det till nuvarande Hotel La Torre. Några anser att det är ett hotell i art deco-stil, andra ser det bara som ett stort runt torn.

Livlig och trevlig by


Hotel La Torre Spa ligger 300 meter upp i berget från byns centrum, i ett stilla området. Endast 300 meter från hotellet hittar du den närmsta skidliften, som tar dig vidare upp i skidområdet Via Lattea, bokstavligen översatt till "Mjölkvägen". Du kan ta skidbussen endast 50 meter från hotellet.

Staden Suaze d'Oulx ligger på 1500 meters höjd över havet och är i Italien en destination, där du får värde för pengarna. Det stora skidområdet Via Lattea erbjuder, tillsammans med de sammankopplade områdena, mer än 400 km pist för skidåkare på alla nivåer. Högsta toppen i området når 2800 meter.

Kombinationen av ett större skidområde, italiensk afterski och en förhållandevis låg prisnivå i byn, gör att detta ställe blivit otroligt populärt de senaste åren.

Sauze d'Oulx lever upp när liftarna stänger. Med ett stort urval av barer, restauranger och klubbar är byn full av liv och rörelse. Du hittar levande musik på flera ställen och flera kända DJ:s spelar runt om i byn på de öppna barerna. Det är en riktigt trevlig destination att åka till, både med familjen och med ett par vänner.

Avstånd:
- Skidlift: ca 300 meter
- Skidskola: ca 300 meter
- Skidbuss: ca 50 meter
- Centrum: ca 300 meter

Läs mer om Grand Hotel La Torre

Hotel La Torre Spa är ett av de fyrstjärniga hotellen i Sauze d'Oulx som skiljer sig från mängden. Det avslappnande spa-området ger en härligt chans att komma ner i växel efter en lång dag ute i backarna. Njut av hotellet spa-center med bastu, turkiskt bad, inomhuspool, fitness, whirlpool och olika behandlingar, t.ex. massage.

Rymliga rum

När du är klar i wellness-centret kan du gå vidare till middagen, eller njuta av en förfriskning i hotellets bar där du också har en vacker panoramautsikt över staden och bergen. På översta våningen finns en takterrass där det finns god möjlighet att lapa sol på de soligare dagarna. Restaurangen har ett brett urval av italienska rätter.

Hotellet har trådlöst wifi, skidrum med skåp och en utomhusparkering utan avgift.

Läs om rummen på Grand Hotel La Torre

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map