Hotell i Sauze d'Oulx i Piemonte

Chalet Villa Daniela

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Fint område för skidentusiasterna

Sauze D’Oulux är en liten trevlig stad i Via Lattea-området, vilket är det största sammanhängande skidområdet i Italien. Landsorten ligger på en höjd av 1540 meter och liften tar dig ända upp till 2850 meters höjd, vilket ger garanti för snö under vintersäsongen. När du har spenderat en dag i pisterna kan du se fram emot att utforska de trevliga barerna och restaurangerna i det historiska centrumet i Sauze D’Oulux.

Trevligt och rustikt med bra restaurang

Vid första ögonkastet liknar kanske Villa Daniela ett hostel. Men här är atmosfären trevlig och rustik, och hotellet är klassificerat som 2-stjärnigt. Det är dock ett par nivåer över de flesta hostels - du hittar både utmärkta rum och en härlig resturang där du kan njuta till fullo av lokala och regionala rätter. Pizzorna i restaurangen är ett väldigt gott alternativ. På morgonen serveras det en frukostbuffé.

Läs mer om Chalet Villa Daniela

Bra att veta om Chalet Villa Daniele

Hotellet ligger ca 300 meter från skidliften. Det finns skidskåp som kan låsas, vilka kan användas till skidor och pjäxor. Terrassen i trädgården är ett skönt ställe att slappna av på när temperaturen tillåter det.

Avstånd:
- Centrum: 150 meter
- Lift: 300 meter
- Pister: 300 meter

Rum i Alp-stil

Chalet Villa Daniela har endast 12 rum, vilket gör det till ett personligt och intimt ställe. Rummen är enkla och möblerade i en rustik Alp-stil. Alla har TV och badrum med dusch eller badkar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map