Omdömen från Casale Ciabot

 
Casale Ciabot är inte tillgänglig i dagsläget
Casale Ciabot är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Mango här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casale Ciabot

Läs personliga omdömen av Casale Ciabot som ligger i Piemonte. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casale Ciabot. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Lisbeth med sällskap från Hyltebruk i Sverige bodde på Casale Ciabot i San Mango från den 27. oktober till den 3. november 2007.

Hej! Jag vill gärna svara: Huset är mycket rymligt och har allt vad man kan begära. Möjligen hade vi önskat en ugn att steka kött och fisk i. Swimmingpoolen är stor och välskött och tomten fin och välhållen. Vägen dit är kuperad men i bra skick. Närmsta by, San Donato, ligger på 1000 meters avstånd från huset som ligger mitt i vinodlingarna. Det är en kraftig uppförsbacke till byn. Vi tog det som en utmaning att klara den varje morgon. Väl där möttes vi av en trevlig och tillmötesgående ortsbefolkning. En liten, men mycket fräsch affär, försåg oss med såväl nybakat bröd till frukost som frukt, skinka och ost av olika slag. En restaurang ligger invid kyrkan och där deltog vi sista kvällen i byns firande av sina döda, sk cesu, då vi åt kikärtsgryta och drack vin för 13 Euro per man. 900 meter från huset på gångavstånd, om man gillar backar, ligger en restaurang som serverar närproducerad mat, den rekommenderas, även här är det oförskämt billigt. Till Mango är det ca 10 km och det är också en trevlig by väl värd ett besök. Vi var där på måndag f.m. och då var det marknad med försäljning av de underbaraste grönsaker och frukter men även av kött av olika slag. Värdparet Laura och Claudio skall ha stort beröm. Laura talar engelska det gör inte Claudio men han bjöd verkligen till för att vi skulle förstå. Vi fick förslag på sevärdheter, de finns ju f.ö. i varje hörn, och besöken i Saluzzo och Barolo var särskilt minnesvärda bl.a.eftersom vi åt underbara måltider på båda ställena. Det är bara att gratulera dem som väljer samma resmål som vi gjorde. Lisbeth

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Magnus med sällskap från Stockholm i Sverige bodde på Casale Ciabot i San Mango från den 9. till den 16. juni 2007.

Hej, tack, vi hade en fantastiskt bra resa och boendet var jättefräscht och passade oss utmärkt. Mvh Magnus & Anna-Maria Jahnsso

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map