Villa i San Mango i Piemonte

Casale Ciabot

 
Casale Ciabot är inte tillgänglig i dagsläget
Casale Ciabot är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Mango här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ciabot är namnet för ett typiskt piemontesiskt lantställe, som en gång i tiden använts av bönderna. Här kunde de ta en paus under sina långa, hårda arbetsdagar. Casa Ciabot var ursprungligen ett av dessa stenhus, men renoverades helt 2006.

Casa Ciabot ligger på en usiktspunkt i Langa-distriktet ca, 13 km från den trevliga staden Alba. Det ligger cirka 600 m.ö.h. och är omgivet av vinmarker, var det produceras Dolcetto d'Alba, Barbera d'Alba och Moscato d'Asti-vin. Det är bara två kilometer till staden Mango, där man finner det regionala enoteca i dess fina borg från 1200-talet och det är cirka en kilometer till närmsta matställe.

Läs mer om Casale Ciabot

Vid huset finns en swimmingpool (9,30 x 4,00 meter) med ett djup på 1,5 meter med tillhörande solterrass med solstolar och parasoll. Huset är omgivet av trädgård med staket och parkeringsplats med automatisk port.

Hus med 8 sovplatser:
- Huset är fördelat på två våningar och rymmer kök med diskmaskin, ugn och mikrovågsugn, uppehållsrum med öppen spis och satellit-TV, fyra sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar, av vilket det ena har egen balkong, badrum med toalett och badkar, badrum med toalett och dusch samt tvättmaskin.

Dölj texten
 
 
search map