Semesterbostäder & hotell i San Mango

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

San Mango som ligger omgivet av backar med vinmarker med druvor för framställning av Dolcetto d"Alba, Barbera d"Alba och Moscato d"Asti har spår hela vägen tillbaka till Romartiden.

I staden, där det endast bor strax över 1000 invånare, finns en fin borg från 1200-talet, som huserar Piemontes regionala vinkällare. För dem, som tänker på att få något gott att äta, finns här några restauranger och inköpsmöjligheter till det allra nödvändigaste. För ett bredare utbud får du köra till Alba, som ligger ca. 16 km bort - en stad vi verkligen rekommenderar som utflyktsmål.

Karta över San Mango i Piemonte

Få en överblick över staden och området genom att klicka på kartan över Piemonte. Här har vi markerat ut placeringen av de semesterbostäder och handplockade hotell, som vi tillhandahåller här.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Semesterbostad eller hotell i San Mango

Vi på In-Italia är specialister på att hitta de hotell, semesterlägenheter och villor, där du får den bästa utgångspunkten för att uppleva det äkta Italien. Vill du gärna hitta den bästa semesterbostaden i San Mango, eller i en av de andra trevliga landsorterna i Langhe vindistrikt? Så kan du använda sökmotorn överst här på sidan. I den har vi samlat alla inkvarteringsmöjligheter i och runt staden. Du behöver bara välja den som passar dina önskemål bäst.

Reser du till Italien för att uppleva den unika stämningen ute på landet, bland de böljande vinlandskapen, kan vi också rekommendera dig att spendera semestern på en agriturismo i Piemonte. Det är en chans att få det bästa av två världar - de lugna omgivningarna på landet, och kulturlivet i närliggande städer. Behöver du hjälp med att hitta den perfekta semesterbostaden till din resa, är du välkommen att kontakta oss.

Läs mer om San Mango

Dölj texten
 
 
search map