Hotell i Saluzzo i Piemonte

Hotel Antico Podere Propano

 
Hotel Antico Podere Propano är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Antico Podere Propano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Saluzzo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ca 1 km från Saluzzos stämningsfulla bycentrum med historiska monument ligger det fina lantstället Hotel Antico Podere Propano från 1525.Omgivningarna är lantliga och typiska för en landsby men innanför hotellets fyra väggar glömmer man allt om tid och rum.

Detta tidigare lantställe för Saluzzos adliga familj i Marchesi di Saluzzo har en fantastisk öppen gårdsplats med en gammal brunn och en vacker gräsplan som de flesta av rummen vänder ut mot. Det är även här man finner bord och stolar till gästerna, man kan också få en glimt av ställets många djur t.ex. hund, gäss och hästar. Det finns naturligtvis även gratis parkering på stället.

Läs mer om Hotel Antico Podere Propano

Invändigt finner man reception, bar, lounge, hiss och allt med en mycket elegant och varm inredning.

Frukosten serveras som buffè i frukostmatsalen var man sitter under välvda tak.

Dubbelrum Standard
- De 21 Standard rummen är fint inredda och många av dem har fransk balkong. De har alla aircondition, telefon, satellit-TV, internet, minibar och badrum med toalett, badkar (vissa har dusch) och hårtork. Några av rummen har möjlighet för extra säng.
Dubbelrum Superior
- De 4 Superior rummen är fint inredda och många av dem har fransk balkong. De har alla aircondition, telefon, satellit-TV, internet, minibar och badrum med toalett, badkar (vissa har dusch) och hårtork. Några av rummen har möjlighet för extra säng.
Junior Suite
- De 4 rymliga Junior Suiterna är elegant inredda och många av dem har balkong. De har alla aircondition, telefon, satellit-TV, internet, minibar och badrum med toalett, badkar (vissa har dusch) och hårtork. Dessa rum har välvda tak och en liten vardagsrums del med öppen spis. I flera av Junior Suiterna kan man bo 4 personer.
Suite
- Den stora Suiten är mycket elegant inredd och balkong. Den har aircondition, telefon, satellit-TV, internet, minibar och badrum med toalett, både badkar och dusch samt hårtork. Detta rum har ett vackert antikt trätak den är uppdelad i två delar och har en fin utsikt mot Saluzzo och Monviso berget. Här är det möjligt att bo 4 personer.

Dölj texten
 
 
search map