Agriturismo i Saluzzo i Piemonte

Agriturismo Camisassi

 
Agriturismo Camisassi är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Camisassi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Saluzzo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Camisassi är en del av Hotel Antico Podere Propano som ligger på samma lantägendom och daters tillbaks till år 1525. Agriturismen är för dem som ställer lite mindre krav på övernattning (här finns t.ex. inte aircondition, minibar eller hiss) men som fortfarande önskar eleganta rum och inbjudande utomhusområden. Det finns naturligtvis parkering på stället.

Här finns en fin svalgång med utsikt till den vackra gården med en gammal brunn och en fin gräsmatta, på den andra sidan ligger en fin park med parasoller och sitt platser för agriturismons gäster. På detta ställe kan man ha turen att möta både hund, hästar och gäss. Det finns naturligtvis gratis parkering på stället.

Läs mer om Agriturismo Camisassi

Rummen ligger på första och andra våningen och flera av dem har fina trätak med friliggande takbjälkar. OBS: övernattningen är utan frukost!
Dubbelrum Standard
- Dessa 8 rum är fint inredda med terrakotta golv och har alla satellit-TV, telefon, internetförbidelse och badrum med toalett och dusch. Här finns möjlighet till extra säng.
Dubbelrum Superior med kokvrå
- Här är det faktiskt egentligen tal om en enrumlägenhet med kovrå, terrakotta golv och har alla satellit-TV, telefon, internetförbidelse och badrum med toalett och badkar. Lägenheten ligger på andra våningen och ahr utsikt mot Saluzzo och Monviso berget. Här finns möjlighet till extra säng.

Dölj texten
 
 
search map