Villa i Roccaverano i Piemonte

Villa Roccaverano

 
Villa Roccaverano är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Roccaverano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Roccaverano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här finns gott om plats för alla, då villan mäter hela 260 m² och är fördelad över tre våningar. Detsamma gäller utomhus där det finns en stor gräsmatta, solterrass och en parkering för upp till 6 bilar.

Var befinner vi oss?

Roccaverano ligger i den del av Piemonte, som har lite högre berg och är lite glesare befolkat i jämförelse med vinstäderna i närheten av Alba, vilket ger en härlig känsla av närhet till den orörda naturen som omsluter dig när du bor här. Det är ca 3 km till Roccaverano och ca 5 km till Mombaldone. Närmaste större stad är Acqui Terme, ca. 25 km bort och Alba, 40 km bort. Annars hittar du flera små byar runt i området där du hittar livsmedelsaffärer och annat du kan tänkas behöva. En annan fördel med att bo här är att stränderna på den italienska Rivieran i Ligurien endast ligger ca 1 timmes bilfärd bort. När du känner för et resturangbesök, finner du två stycken matställen ca. 3 km bort (Cascina Ca'Bianca och Osteria del Bramante).

Upplev vyerna från poolen

Njut av den lyxiga poolen, kantad av vacker sten med fantastisk utsikt över det kuperade landskapet. Sätt dig i en av solstolarna och njut av Piemontes harmoniska stämning. Vid poolen finns även en utomhusdusch..

Första våningen

Villans entré ligger på första våningen. Här finner du badrum med toalett och dusch, samt en trappa som leder till de andra två våningarna. Du finner även en matsal och ett vardagsrum som är anslutna och åtskilda av en eldstad. Matsalen fortsätter sedan till ett "open- space"- kök varifrån du har direkt tillgång till poolen och den stora terrassen i söderläge där ni kan njuta av gemensamma måltider. Det finns naturligtvis även en grill. Köket är välutrustat med kyl-frys, diskmaskin, ugn, 4 gasplattor och espressobryggare.

2:a våningen

Uppe på andra våningen finns ett badrum med toalett och dusch, fyra sovrum ( 3 med enkelsängar som kan sättas samman). och ett sovrum med eget badrum med dusch. Detta innebär att villan har totalt tre badrum.

Bottenplan

Nedersta våningen kan uppfattas som första våningen, då villan ligger på lutande terräng. Här finner du en tvättstuga och ett vardagsrum med LCD-TV, dubbelsäng och en dubbel bäddsoffa. Detta rum har även direkt utgång till en möblerad terrass. Villan har alltså plats till 12 gäster, utan att någon ska behöva sova i de gemensamma rummen.

Den skandinaviska stilen i fokus

Villan är danskägd och nyrenoverad. Här möts du av skandinaviska designmöbler och en snygg kombination av trä och sten, vilket skapar en både varm och trivsam miljö. Terrakottagolvet och trätaket smälter även fint ihop med resten. Här kan du dessutom njuta av golvvärme och det finns Wi-Fi, aircondition, 40 "LCD-TV (inga satellitkanaler) och Nintendo (inkl. spel). Villan är mycket familjevänlig och passar de flesta åldersgrupper- men trapporna och backarna kan vara besvärliga för små barn. Skulle du behöva hjälp med något under din vistelse , kan du kontakta det lokala uppsynsmannen (irländare) som bor nära.

OBS: Rökning är inte tillåten i villan men du är välkommen att röka på terrassen.

 
 
search map