Semesterbostad i Roccaverano i Piemonte

Appartamenti Roccaverano

 
Appartamenti Roccaverano är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamenti Roccaverano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Roccaverano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i det allra vackraste Piemonte, långt bort från storstadspuls och massturism ligger denna mycket noga och precist renoverade ägendom på 700 m.ö.h. med inbjudande pool och vacker utsikt över landskapet.

På detta praktfulla lantställe finner man 5 danskägda lägenheter där 3 av dem uthyres till semestergäster. Inget är lämnat åt slumpen, varken vad det gäller materialval eller inredning. Även omgivningarna är helt i topp - gräsmattor med stora öppna vyer och ingen störande granne. Inköpsmöjligheterna är ganska goda, då både städerna Roccaverano och Monastero Bormida ligger ca. 6 km bort och det finns dessutom goda matställe i närområdet.

Läs mer om Appartamenti Roccaverano

Uteområdena och poolen är gemensamt för gästerna i alla lägenheterna, men alla har privata terrasser som är möblerade. Lägenheterna är mycket rymliga med valvade tak, öppen spis och många små detaljer. Det finns ett inhägnat parkeringsområde för gästerna sidan om gården. Klicka på de gröna länkarna nedan för att se bilder av lägenheterna.

Lägenheterna på Appartamenti Roccaverano

Trerumslägenhet Nespola med 4 sovplatser

Denna lägenhet är på ca. 98 m² och fördelad på två våningar i vänster del av huvudbyggnaden. Den består av ett stort kök/allrum med matplats och öppen spis. Härifrån har man direkt utgång till stor övertäckt terrass (privat). På andra våningen finns det två stora sovrum med dubbelsäng och ett stort badrum med toalett och dusch. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, kylskåp med frysfack mm.

Fyrarumslägenhet Albicocca med 6+2 sovplatser

Denna lägenhet är på ca. 196 m² och fördelad på tre våningar mitt i huvudbyggnaden. Från huvudingången på gården kommer man in på lägenhetens andra våning. Här finns ett stort uppehållsrum med öppen spis, dubbel bäddsoffa och utgång till terrassen (privat). Dessutom finns det på denna våning en garderob och ett badrum med toalett och dusch. På tredje våningen finns det ett stort, öppet kök/allrum med öppen spis och direkt utgång till en övertäckt terrass (privat). Vidare finns det ett badrum med toalett och dusch samt ett stort sovrum med dubbelsäng och egen ingång. Denna lägenhet har alltså tre badrum. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, kylskåp med frysfack mm.

Femrumslägenhet Melograno med 8+2 sovplatser

Denna lägenhet är på ca. 236 m² och ligger i en byggnad för sig själv, så det är närmast tal om en självständig villa av en viss storlek. Från gården kommer man in i ett stort öppet kök/allrum med öppen spis. Härifrån har man tillgång till en övertäckt terrass. Köket leder ut till en mellangång och vidare fram till ett stort badrum med toalett och dusch. På denna våning finns det även ett rum med dubbel bäddsoffa och ett sovrum med dubbelsäng. På andra våningen finns ett badrum med toalett och dusch samt tre stora sovrum med dubbelsäng. Från ett av sovrummen har man utgång till en stor balkong. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, kylskåp med frysfack mm.

Dölj texten
 
 
search map