Semesterbostäder & hotell i Roccaverano

 
Endast boende
Flyg + boende
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Roccaverano ligger i det djupa Piemonte i ett område där det vackra landskapet står i fokus. Roccaverano gränsar till det världsberömda vindistriktet Langhe, men det är dock en timmes bilkörning till vinstäderna Barolo och La Morra. Den större staden Acqui Terme ligger ca. 25 km bort medan Medelhavet vid Savona i Ligurien ligger ca. 60 km bort.

Roccaverano är en trevlig liten landsby i det södra Piemonte. Det är den högsta punkten i denna del av regionen. Byn är känd för att producera den bästa getost du finner i Piemonte under betäckningen Robiola di Roccaverano doc. En mild och krämig getost som smakar fantastiskt. I byn finner man ett litet hotell med tillhörande restaurang, ett café, ett posthus och en liten mataffär. Detta lilla bysamhälle är, storleken och placeringen i åtanke fint presenterat med sina ca. 500 invånare i sanningensnamn inte någon metropol. Annars rekommenderas det att man tar turen förbi Monastero Bormida där man finner både apotek, bank, restaurang, café och en slaktare som många lokala invånare rekommenderar.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 

Populärt i Piemonte

search map