Hotell i Pettenasco vid Ortasjön

Hotel L'Approdo

Hotel L'Approdo ligger till höger på fotot
 
Hotel L'Approdo är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel L'Approdo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pettenasco här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel L'Approdo har ett underbart läge helt nere vid sjön i utkanten av Pettenasco. Hotellet är ett av de få resort med sjöutsikt och pool helt nere vid Ortasjön's strandkant.

Ingen anledning att ha tråkigt

Här på hotellet kommer gästerna absolut inte att få tråkigt då här finns en mängd med faciliterer att tillgå. Den stora poolen (25 m lång) ligger precis ute vid sjön och solterrassen är hotellets största tillgång, liksom tennisbanan och lekplatsen för barnen vilket kan vara ett gott avbrott efter alla timmar vid poolen.

Läs mer om Hotel L'Approdo

Smörgåsbord av sjöaktiviteter

I den 3000 m² stora trädgården finns det möjlighet att finna en avslappnad plats och det finns även gratis parkeringsplats. Man kan även delta i de mängder av aktiviteter som sjön erbjuder, så som vindsurfing, kanottur och vattenskidor. Hotellet arrangerar även utflykter, mysaftnar med pianobar och annan underhållning.

Segla ut till en liten pärla

Hotel L'Approdo har dessutom en egen sjöstrand, en liten gästhamn och ett färjläger, där man kan ta båten som går runt sjön, till Orta San Giulio eller till den lilla pärlan mitt i sjön Isola di San Giulio. Restaurangen serverar delikata måltider från det lokala köket. Får man lust att inta en gourmet middag rekommenderas Villa Crispi i närheten.

Vid hotellet finns det en liten sjöpromenad, som går till Pettenasco (ca. 1 km), så att man inte behöver gå ute på huvudvägen.

Rum med balkong

Hotellets 64 rum (standard och suiter) har alla balkong, som antingen vänder sig mot sjön eller mot trädgården. Alla rum har satellit-TV och eget badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map