Omdömen från Hotel Il Giardinetto

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Il Giardinetto

Läs personliga omdömen av Hotel Il Giardinetto som ligger vid Ortasjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Il Giardinetto. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Över all förväntan!

Läget, maten och personalens proffsiga och vänliga bemötande överskred vår förväntan! Vi längtar redan tillbaka!

Ortasjön som semester-destination

Hotel Il Giardinetto
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Il Giardinetto
Dubbelrum (superior) m. extrabädd
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Mysigt och välordnat!

Jag tycker att hotellets läge och omgivningarna runt omkring var fantastiskt! Personalen var trevlig och hjälpsamma när vi hade frågor!
Mycket vällagad mat i restaurangen men det kändes som att de var lite underbemannade då jag såg hur de fick springa! God service ändå :-)
Frukosten var helt ok för jag har ju förstått att hur vi äter frukost i Sverige skiljer sig en hel del och vi ska ju vara beredda lite på att ta seden dit vi kommer när vi besöker ett nytt land!
Rummet var rent och fint!

Ortasjön som semester-destination

Rekommenderar att hyra bil och köra runt! Avstånden känns inte så långa och naturen runt omkring är fantastisk! Vi besökte bla. Val Grande Nationalpark och Mottarone som bjöd på fantastiska vyer!
Restaurang La Motta levde upp till förväntningarna och bjöd på både trevlig personal och god mat!
Orta San Giulio är en pittoresk liten stad i medeltidsanda.. inte stor men mysig! En fin strandpromenad finns att gå vid vattnet.

Hotel Il Giardinetto
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Il Giardinetto
Dubbelrum (superior) m. extrabädd
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2019
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel Il Giardinetto

Ortasjön som semester-destination

Hotel Il Giardinetto
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Il Giardinetto
Dubbelrum (superior) m. sjöutsikt och balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Både och...

Nu får ni allt se till att ändra i texten av er beskrivning om att "båda städerna kan bland annat nås via en gångstig längs sjön". Det stämmer inte, eftersom man på över hälften av sträckan till Orta san Guilio är hänvisad till att gå i dikeskanten längs landsvägen där bilarna får lov att köra i 90 km/tim - inte trevligt!
Frukosten är bra, men restaurangen i övrigt är inte värd det uppskruvade priset. Man kan få bättre mat till halva priset på de närliggande restaurangerna.
Vid ankomsten blev vi anvisade en loftlägenhet med utsikt mot himlen och inget annat när man satt ner.
Vi blev tvungna att beklaga oss å det kraftigaste för att få den typ av rum som vi hade förväntat oss och även bokat 6 månader tidigare.

Ortasjön som semester-destination

In-Italias kommentar

Hej Bent Stort tack för dina synpunkter på ert boende på Hotel Il Giardinetto. Som jag förstår det hade ni stora utmaningar med att få den korrekta rumskategorin vid er incheckning, och det beklagar jag verkligen. Kom för all del ihåg till en annan gång att ta kontakt med oss, om ni mot förväntan skulle uppleva brister eller några oegentligheter under semestern, för det är just precis därför vi sitter här. Jag har skickat dina kommentarer angående "gångstigen längs sjön" till min kollega som undersöker saken på nästa resa till Piemonte och fram till dess är det borttaget från hotelltexten. Tack för din info! Vänliga hälsningar, Amalie

Hotel Il Giardinetto
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Il Giardinetto
Dubbelrum standard med balkong och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Il Giardinetto

Ortasjön som semester-destination

Hotel Il Giardinetto
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Il Giardinetto
Trippelrum standard med balkong och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt läge

Ortasjön som semester-destination

Hotel Il Giardinetto
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Il Giardinetto
Dubbelrum standard med balkong och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel Il Giardinetto

Ortasjön som semester-destination

Hotel Il Giardinetto
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Perfekt weekend i härlig mijö

Anrikt hotell mycket vackert beläget.

Ortasjön som semester-destination

Hotel Il Giardinetto
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Il Giardinetto
Dubbelrum standard med balkong och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Slitet hotell

Placeringen på detta hotell är det inget fel på. Det är fantastiskt att gå upp om morgonen till en sådan utsikt. Hotellet verkar dog slitet och kunde mått bra av en renovering. Undantaget var dock badrummet, det var helt nytt.
I beskrivelsen av hotellet framgår det att det är en gångstig till Pettenasco och Orta San Giulio. Det stämmer dock inte. Man ska gå längs med vägen som är mycket trafikerad och direkt livsfarlig att gå på. Dessutom är det längre till Orta San Giulio än i beskrivelsen. Det är närmare fem kilometer och inte tre.
Detta med att restaurangens rätter är "aptitretande konstverk" är heller inte sant. Maten är det inget fel på, men det är bestämt heller inte något speciellt. Det finns flera andra restauranger i närheten som är betydligt bättre.
Vi har också upplevt bättre service än på detta hotell. Speciellt i restaurangen verkar det som om att man vill vara mer än man är. Det blir tagit mycket hänsyn till gäster som kommer utifrån än dem som bor på hotellet.

Ortasjön som semester-destination

Hotel Il Giardinetto
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Il Giardinetto
Dubbelrum standard med balkong och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Il Giardinetto

Ortasjön som semester-destination

Mycket fin utsikt, härligt badvatten, möjlighet för att hyra kajak, padle-board.
Prisnivån hög, omkring sjön.

Hotel Il Giardinetto
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Il Giardinetto
Dubbelrum (superior) m. sjöutsikt och balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Dålig teckning
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Sjön är också riktigt fin
Restaurang

Allt för dyrt, jämfört med övriga Italien. Kom ihåg myggspray.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 Nästa sida
 
search map