Hotell i Pettenasco vid Ortasjön

Hotel Il Giardinetto

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Il Giardinetto ligger på rätt sida landsvägen helt nere vid Ortasjön och passar dig som önskar sjöutsikt, pool och som vill bo ett stenkast (ca. 700 m) från den lilla kuststaden Pettenasco. Här kan du göra de mest nödvändiga inköpen. Alternativt tar du dig till Ortasjöns historiska pärla, Orta San Giulio.

Hotell med fina faciliteter

Faciliteterna spänner sig vitt och brett över en uppvärmd pool med solterrass, solstolar, parasoll och bar, stor takterrass, en liten privat sjöstrand och färjehamn, båtplats, gratis parkering och en restaurang med ett gott anseende där de tillagar måltider som är som aptitretande konstverk.

Dessutom finns det 450 olika viner att välja mellan och som du också kan köpa med dig hem till fördelaktiga priser. Från restaurangen har du en formidabel sjöutsikt, där du även kan se den sägenomspunna lilla ön Isola di San Giulio. Frukosten serveras som buffé och kan ätas både inne som ute.

In till Pettenasco är det ca 850 meter och där har du fler barer och restauranger att välja mellan. Här finns även mataffär, bensinstation och tobaksaffär. Du får dock gå på landsvägen i ca 200 meter innan du kan vika av på en mindre väg.

Läs mer om Hotel Il Giardinetto

Bra att veta

Det kan förekomma viss trafikljud från den intilliggande kustvägen men alla rummen har dubbelglasade fönster. Stället hyr ut cyklar och det finns tennisbanor på det andra hotellet L' Approdo (ca. 2 km). Notera att Pettenascos tågstation endast ligger ca. 500 meter bort så du kan smidigt ankomma hit med offentlig transport. Tåg till Milano tar smått två timmar med byte i Novara. Observera att tåget från Milano till Pettenasco är sist på eftermiddagen / först på kvällen.

Rum med eller utan utsikt

Rummen på Hotel Il Giardinetto är enkelt inredda men komfortabla, och rummens faciliteter beror på vilken rumskategori du valt. Alla har dock telefon och Sat-TV samt eget badrum med dusch/kar. Respektive rumstyp finns att få med en extrasäng.

Dubbelrum: dessa är de enda rum som inte har aircondition.
Dubbelrum m. sjöutsikt: dessa har aircondition. Finns att välja med balkong.
Dubbelrum (superior): dessa har aircondition, minibar, hårfön och förvaringsbox. Finns att välja med balkong.
Dubbelrum (superior) m. sjöutsikt: dessa har aircondition, minibar, hårfön och förvaringsbox. Finns att välja med balkong.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Il Giardinetto

Läs personliga omdömen av Hotel Il Giardinetto som ligger vid Ortasj√∂n. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Il Giardinetto. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 26 omdömen från Hotel Il Giardinetto

Över all förväntan!

Läget, maten och personalens proffsiga och vänliga bemötande överskred vår förväntan! Vi längtar redan tillbaka!

Läs mer

Mysigt och välordnat!

Jag tycker att hotellets läge och omgivningarna runt omkring var fantastiskt! Personalen var trevlig och hjälpsamma när vi hade frågor!
Mycket vällagad mat i restaurangen men det kändes som att de var lite underbemannade då jag såg hur de fick springa! God service ändå :-)
Frukosten var helt ok för jag har ju förstått att hur vi äter frukost i Sverige skiljer sig en hel del och vi ska ju vara beredda lite på att ta seden dit vi kommer när vi besöker ett nytt land!
Rummet var rent och fint!

Läs mer

Fantastiskt läge

Läs mer

Bedömning av Hotel Il Giardinetto

Läs mer

Både och...

Nu får ni allt se till att ändra i texten av er beskrivning om att "båda städerna kan bland annat nås via en gångstig längs sjön". Det stämmer inte, eftersom man på över hälften av sträckan till Orta san Guilio är hänvisad till att gå i dikeskanten längs landsvägen där bilarna får lov att köra i 90 km/tim - inte trevligt!
Frukosten är bra, men restaurangen i övrigt är inte värd det uppskruvade priset. Man kan få bättre mat till halva priset på de närliggande restaurangerna.
Vid ankomsten blev vi anvisade en loftlägenhet med utsikt mot himlen och inget annat när man satt ner.
Vi blev tvungna att beklaga oss å det kraftigaste för att få den typ av rum som vi hade förväntat oss och även bokat 6 månader tidigare.

Läs mer

Bedömning av Hotel Il Giardinetto

Läs mer
 
search map