Hotell i Pettenasco vid Ortasjön

Hotel Il Giardinetto

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Il Giardinetto ligger på rätt sida landsvägen helt nere vid Ortasjön och passar dig som önskar sjöutsikt, pool och som vill bo ett stenkast (ca. 700 m) från den lilla kuststaden Pettenasco. Här kan du göra de mest nödvändiga inköpen. Alternativt tar du dig till Ortasjöns historiska pärla, Orta San Giulio.

Hotell med fina faciliteter

Faciliteterna spänner sig vitt och brett över en uppvärmd pool med solterrass, solstolar, parasoll och bar, stor takterrass, en liten privat sjöstrand och färjehamn, båtplats, gratis parkering och en restaurang med ett gott anseende där de tillagar måltider som är som aptitretande konstverk.

Dessutom finns det 450 olika viner att välja mellan och som du också kan köpa med dig hem till fördelaktiga priser. Från restaurangen har du en formidabel sjöutsikt, där du även kan se den sägenomspunna lilla ön Isola di San Giulio. Frukosten serveras som buffé och kan ätas både inne som ute.

In till Pettenasco är det ca 850 meter och där har du fler barer och restauranger att välja mellan. Här finns även mataffär, bensinstation och tobaksaffär. Du får dock gå på landsvägen i ca 200 meter innan du kan vika av på en mindre väg.

Läs mer om Hotel Il Giardinetto

Bra att veta

Det kan förekomma viss trafikljud från den intilliggande kustvägen men alla rummen har dubbelglasade fönster. Stället hyr ut cyklar och det finns tennisbanor på det andra hotellet L' Approdo (ca. 2 km). Notera att Pettenascos tågstation endast ligger ca. 500 meter bort så du kan smidigt ankomma hit med offentlig transport. Tåg till Milano tar smått två timmar med byte i Novara. Observera att tåget från Milano till Pettenasco är sist på eftermiddagen / först på kvällen.

Rum med eller utan utsikt

Rummen på Hotel Il Giardinetto är enkelt inredda men komfortabla, och rummens faciliteter beror på vilken rumskategori du valt. Alla har dock telefon och Sat-TV samt eget badrum med dusch/kar. Respektive rumstyp finns att få med en extrasäng.

Dubbelrum: dessa är de enda rum som inte har aircondition.
Dubbelrum m. sjöutsikt: dessa har aircondition. Finns att välja med balkong.
Dubbelrum (superior): dessa har aircondition, minibar, hårfön och förvaringsbox. Finns att välja med balkong.
Dubbelrum (superior) m. sjöutsikt: dessa har aircondition, minibar, hårfön och förvaringsbox. Finns att välja med balkong.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map