Hotell i Pettenasco vid Ortasjön

Hotel Il Giardinetto

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Il Giardinetto ligger på rätt sida landsvägen helt nere vid Ortasjön och passar de semesterfirare som önskar underbar sjöutsikt, fantastisk pool och ett stenkast (ca. 700 m) från den lilla kustbyn Pettenasco. Här kan man köpa de mest nödvändiga inköp eller ta sig till Ortasjöns historiska pärla, byn Orta San Giulio.

Hotell med fina faciliteter

Faciliteterna spänner sig vitt och brett över en uppvärmd panoramisk pool med solterrass, solstolar, parasoll och bar, stor takterrass, en liten privat sjöstrand och färjehamn, båtplats, gratis parkering och en restaurang med ett gott anseende där man tillagar måltider som är som aptitretande konstverk. Dessutm finns det 450 olika viner som också kan köpas med hem till fördelaktiga priser. Från restaurangen finns en formidabel sjöutsikt, var man även kan se den sägenomspunna lilla ön Isola di San Giulio. Frukosten är buffét och kan ätas både inne och ute och se ut över sjöns vackra scenario.

Läs mer om Hotel Il Giardinetto

Rymliga rum med plats för extra sängar

Stämningen på hotellet är trevlig och hjärtlig man känner sig verkligen välkommen. Nästan alla hotellets 60 rum har direkt sjöutsikt och är fördelade på två olika kategorier av rum, standard och superior. Vissa rum kan rymma upp till 4 personer. Det kan förekomma viss trafikljud från den närliggande kustvägen men alla rummen har dubbelglasade fönster. Stället hyr ut cyklar och det finns tennisbanor på det andra hotellet L' Approdo (ca. 2 km). Notera att Pettenascos tågstation endast ligger ca. 500 meter bort så man kan smidigt ankomma hit med offentlig transport. Tåg till Milano tar smått två timmar med byte i Novara. Observera att tåget från Milano till Pettenasco är sist på eftermiddagen / först på kvällen.

Standardrum:
- Rummen har eget badrum med toalett och dusch eller badkar. Det finns dessutom satellit-TV och telefon. Dessa är de enda rum som inte har aircondition.
Standardrum med balkong och sjöutsikt:
- Rummen har eget badrum med toalett och dusch eller badkar. Det finns dessutom aircondition, satellit-TV och telefon. Dessa rum har även balkong med sjöutsikt.
Superiorrum:
- Rummen har eget badrum med toalett och dusch eller badkar. Det finns dessutom satellit-TV och telefon, aircondition, minibar hårfön och förvaringsbox. Några rum har även balkong.
Superior rum med balkong och sjöutsikt:
- Rummen har eget badrum med toalett och dusch eller badkar. Det finns dessutom satellit-TV och telefon, aircondition, minibar hårfön och förvaringsbox. Dessa rum har även balkong med sjöutsikt.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Grand Hotel Bristol Stresa

Stresa, Piemonte

Hotel Ghiffa

Ghiffa, Piemonte

Hotel San Rocco

Orta San Giulio, Piemonte

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Piemonte

search map