Agriturismo i Penango i Piemonte

Il Borgo di Cioccaro

 
Il Borgo di Cioccaro är inte tillgänglig i dagsläget
Il Borgo di Cioccaro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Piemonte här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Il Borgo di Cioccaro ligger i lugna och avslappnande omgivningar i Monferrato-distriktet. Här är det tal om en liten och stämningsfull landsby, var familjen Firato har restaurerat och inrett några av husen, som används som lägenheter för de besökande som kommer till denna pittoreska del av Piemonte. I själva Cioccaro finns det dessvärre inga inköpsmöjligheter, så för handel bör man bege sig till Moncalvo d´Asti, var möjligheterna är större.

I huvudbyggnaden finns en trevlig reception, liten bar med uppehållsrum och frukostrestaurang samt middagsrestaurang, som båda framstår mcyekt fina och stilfullt möblerade med en antik stil. I restaurangen serveras bland annat lokala specialiteter, och ett urval av de lokala och tillika världsberömda vinerna från området. Gästerna kan dessutom njuta av omgivningarna från den fina runda poolen i trädgården med solstolar och parasoll, som vätter ut mot markerna och kullarna. Själva stället framstår som mycket fint och välhållet, med en frodig trädgård/innergård.

Läs mer om Il Borgo di Cioccaro

Lägenheterna är alla rymliga och fint inredda i olika stil. De har alla TV, diskmaksin, ugn, badrum med toalett och dusch med hårfön. Några av lägenheterna har balkong, annars är det en riktigt fin gemensam trädgård/innegård med bord och stolar för gästerna. Parkering finns på andra sidag gatan från husen, på en stor parkeringsplats.

Dölj texten
 
 
search map