Semesterbostad i Orta San Giulio vid Ortasjön

Residence Casa sul Lago

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

De 8 välutrustade lägenheterna har alla balkong/terrass och sjöutsikt. De har alla olika form, placering, inredning och utseende. Här finns både hiss, wi-fi i loungen samt tvättstuga mot betalning.

Parkera på närliggande hotell

Lägenheterna ägs av Hotel Santa Caterina (ca 700 m bort) där man även checkar in. Här kan man beställa garageplats (mot tillägg) eller så kan man parkera gratis på hotellets andra parkeringsplats som också ligger ca 700 m från lägenheterna. Man kan köra ända fram till lägenheterna för att lasta av bilen - alternativt köras dit av hotellpersonalen om man väljer att parkera vid hotellet. Gästerna i dessa lägenheter har tillgång till eget kök men om man önskar äta ute finns det många möjligheter nere i byn (500 m) där man också hittar hotellets restaurang Olina, där man som gäst får 10% rabatt på deras meny.

Läs mer om Residence Casa sul Lago

Privat sjöstrand

Framför byggnaden, som rymmer de flesta lägenheterna, finner man brevid lägenhet Darsena en privat sjöstrand (gräsmatta vid sjökanten) som alla gästerna har tillgång till. Man ska bara gå över en liten väg för att komma dit. Här finns det solstolar och en panoramisk ach avkopplande utsikt över Ortasjön. Det finns även en brygga. Stället är inte särskilt barnvänligt eftersom det inte finns någon lekplats eller andra barnfaciliteter och dessutom går man direkt i vattnet och inte långsamt ut som på en havsstrand. Framför lägenheten går en väg som bara används av de som bor där samt till varutransport, men den används ganska flitigt vissa tider på dygnet.

Läs om lägenheterna på Residence Casa sul Lago

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Appartamenti Ferrari

Cannobio, Piemonte

Terrazza Pascià

Oggebbio, Piemonte

Appartamenti Camin Colmegna

Colmegna, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populärt i Piemonte

search map