Hotell i Orta San Giulio vid Ortasjön

Hotel Santa Caterina

Rum med balkong Inbjudande gemensam terrass Hall med reception Lounge med TV
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Santa Caterina presenterar sig med fantasifull inredning, överdådig frukostbuffé, en trevlig trädgård och eget garage. Och du kan även ta dig ner till centrum av Orta San Giulio (ca. 1 km) till fots eller välja hotellets shuttle som kör ner till dess restaurang Olina i centrum om du önskar äta där. Den kostnadsfria shuttle-bussen erbjuds endast gäster med bordsreservation på restaurangen Olina.

Hotell med karaktär

Hotellet är modernt inrett i de gemensamma utrymmena. Rummen är enklare men stora och ljusa - och har alla några speciella påhitt som ger hotellet karaktär. Bortom hallen med reception finns en lounge med lcd-TV och utgång till trädgården. Här finns också internetpoint, wi-fi i de gemensamma utrymmena, frukostmatsal och hiss som både går upp till rummen samt ner till garaget.

Garaget kan beställas till en extra kostnad - alternativt erbjuder hotellet gratis parkering ca 350 m från hotellet (mellan hotellet och centrala Orta San Giulio). När du ska ta dig ner till centrum till fots är endast de första 50 m utan trottoar - därifrån är det annars gåvänligt. Det är ca 500 m upp till tågstationen - där det avgår lokaltåg till Novara - och därifrån vidare till Milano.

Läs mer om Hotel Santa Caterina

Börja dagen med en god frukost

Ett av hotellets speciella initiativ är dess Punto Snack som är ett rum där det serveras välkomstförfriskningar varje dag kl 15.00. Här kan du ta för dig av drycker, småkakor, minipizzor och andra delikatesser som du kan behöva efter en lång resa. Ja, du känner dig helt klart välkommen. Även frukosten är en mycket trevlig upplevelse: frukostbuffén är mycket omfattande och välsmakande. Utbudet av frukt, yoghurt, bröd, pålägg och mycket annat är stort och välsorterat.

Trädgård och privat sjöstrand

Utomhus finns en vacker, diskret skyddad trädgård med massor av blomkrukor och trädgårdsmöbler. Hotellets ställer också mountainbikes till gästernas förfogande (mot tillägg). Ca 700 m från hotellet (på väg ner mot centrum av Orta San Giulio) har hotellets gäster tillgång till en privat sjöstrand (grön gräsmatta vid sjökanten). Här finns solstolar och panoramavy över Ortasjön. Här finns också en badbrygga.

Rummen på Hotel Santa Caterina

Dubbelrum

De 15 Standard-dubbelrummen ligger på andra eller tredje våningen och vetter ut mot vägen till Miasino (som dock är mindre trafikerad än kustvägen). Rummen är utrustade med aircondition, lcd satellit-TV och badrum med toalett, hårtork och dusch.

Dubbelrum (superior)

De 12 Superior-dubbelrummen ligger på andra eller tredje våningen och har alla balkong eller en liten trädgård (den sluttande terrängen gör att det finns trädgårdar till några av rummen på andra våningen). Dessa rum vetter inte ut mot vägen. Rummen är utrustade med aircondition, lcd satellit-TV och badrum med toalett, hårtork och dusch.

Dubbelrum m. extrabädd

De 5 trippelrummen ligger på andra och tredje våningen och vetter ut mot vägen till Miasino (som dock är mindre trafikerad än kustvägen). Rummen är utrustade med aircondition, lcd satellit-TV ochbadrum med toalett, hårtork och dusch. Dessa rum är fem stycken utav dubbelrummen som är stora nog för en extra säng.

Fyrbäddsrum

De 2 familjerummen är faktiskt hotellets två sviter som är mycket rymliga och därför passande som familjerum. priset inkluderar alltså fyra personer. Dessa rum ligger på fjärde våningen (vinden) och har stor balkong. Rummen är utrustade med aircondition, lcd satellit-TV och badrum med toalett, hårtork och badkar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Il Giardinetto

Pettenasco, Piemonte

Grand Hotel Bristol Stresa

Stresa, Piemonte

Hotel Milano

Belgirate, Piemonte

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Piemonte

search map