Hotell i Orta San Giulio vid Ortasjön

Hotel Santa Caterina

Rum med balkong Inbjudande gemensam terrass Hall med reception Lounge med TV
 
Hotel Santa Caterina är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Santa Caterina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Orta San Giulio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Santa Caterina presenterar sig med fantasifull inredning, överdådig frukostbuffé, en trevlig trädgård och eget garage. Och du kan även ta dig ner till centrum av Orta San Giulio (ca. 1 km) till fots eller välja hotellets shuttle som kör ner till dess restaurang Olina i centrum om du önskar äta där. Den kostnadsfria shuttle-bussen erbjuds endast gäster med bordsreservation på restaurangen Olina.

Hotell med karaktär

Hotellet är modernt inrett i de gemensamma utrymmena. Rummen är enklare men stora och ljusa - och har alla några speciella påhitt som ger hotellet karaktär. Bortom hallen med reception finns en lounge med lcd-TV och utgång till trädgården. Här finns också internetpoint, wi-fi i de gemensamma utrymmena, frukostmatsal och hiss som både går upp till rummen samt ner till garaget.

Garaget kan beställas till en extra kostnad - alternativt erbjuder hotellet gratis parkering ca 350 m från hotellet (mellan hotellet och centrala Orta San Giulio). När du ska ta dig ner till centrum till fots är endast de första 50 m utan trottoar - därifrån är det annars gåvänligt. Det är ca 500 m upp till tågstationen - där det avgår lokaltåg till Novara - och därifrån vidare till Milano.

Läs mer om Hotel Santa Caterina

Börja dagen med en god frukost

Ett av hotellets speciella initiativ är dess Punto Snack som är ett rum där det serveras välkomstförfriskningar varje dag kl 15.00. Här kan du ta för dig av drycker, småkakor, minipizzor och andra delikatesser som du kan behöva efter en lång resa. Ja, du känner dig helt klart välkommen. Även frukosten är en mycket trevlig upplevelse: frukostbuffén är mycket omfattande och välsmakande. Utbudet av frukt, yoghurt, bröd, pålägg och mycket annat är stort och välsorterat.

Trädgård och privat sjöstrand

Utomhus finns en vacker, diskret skyddad trädgård med massor av blomkrukor och trädgårdsmöbler. Hotellets ställer också mountainbikes till gästernas förfogande (mot tillägg). Ca 700 m från hotellet (på väg ner mot centrum av Orta San Giulio) har hotellets gäster tillgång till en privat sjöstrand (grön gräsmatta vid sjökanten). Här finns solstolar och panoramavy över Ortasjön. Här finns också en badbrygga.

Läs om rummen på Hotel Santa Caterina

Dölj texten
 
 
search map