Hotell i Orta San Giulio vid Ortasjön

Hotel Santa Caterina

Rum med balkong Inbjudande gemensam terrass Hall med reception Lounge med TV
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Santa Caterina presenterar sig med fantasifull inredning, överdådig frukostbuffé, rum med balkong, en trevlig trädgård och eget garage. Och man kan även ta sig ner till centrum av Orta San Giulio (ca. 1 km) till fots eller välja hotellets gratis shuttle som kör ner till dess restaurang Olina i centrum om man önskar äta där. Den kostnadsfria shuttle-bussen erbjuds endast gäster med bordsreservation på resturangen Olina.

Hotell med karaktär

Hotellet är modernt inrett och man känner genast känslan av extravagans och idérikedom i de många detaljerna. Rummen är stora och ljusa - och har alla några speciella påhitt som ger hotellet karaktär. Bortom hallen med reception finns en lounge med lcd-TV och utgång till trädgården. Här finns också internetpoint, wi-fi i de gemensamma utrymmena, frukostmatsal och hiss som både går upp till rummen samt ner till garaget. Garaget kan beställas till en extra kostnad - alternativt erbjuder hotellet gratis parkering ca 350 m från hotellet (mellan hotellet och centrala Orta San Giulio). När man ska ta sig ner till centrum till fots är endast de första 50 m utan trottoar - därifrån är det annars gåvänligt. Det är ca 500 m upp till tågstationen - där det avgår lokaltåg till Novara - och därifrån vidare till Milano.

Läs mer om Hotel Santa Caterina

Välkomstsnacks, rik frukostbuffé och rabattavtal på restaurang

Ett av hotellets speciella initiativ är dess Punto Snack som är ett rum där det serveras välkomstförfriskningar varje dag kl 15.00. Här kan gästerna ta för sig av drycker, småkakor, minipizzor och andra delikatesser som man kan behöva efter en lång resa. Ja, man känner sig helt klart välkommen. Även frukosten är en mycket trevlig upplevelse: frukostbuffén är mycket omfattande och välsmakande. Utbudet av frukt, yoghurt, bröd, pålägg och mycket annat är stort och välsorterat. För övriga måltider kan nämnas att man på hotellets restaurang Olina, nere i centrum av orta San Giulio, som gäst på Hotel Santa Caterina får 10% rabatt på menyn. Det är ca 1000 m till restaurangen - ocg dessutom gratis shuttle mellan hotellet och restaurangen om man inte önskar gå eller om vädret är dåligt.

Uteområde och privat sjöstrand

Bland uteområdena finner man en vacker, diskret skyddad trädgård med massor av blomkrukor och trädgårdsmöbler. Hotellets ställer också mountainbikes till gästernas förfogande (mot tillägg). Ca 700 m från hotellet (på väg ner mot centrum av Orta San Giulio) har hotellgästerna tillgång till en privat sjöstrand (grön gräsmatta vid sjökanten). Här finns solstolar och en panoramisk och avslappnande utsikt över Ortasjön. Här finns också en badbrygga.

Rummen på Hotel Santa Caterina

Dubbelrum Standard

De 15 Standard-dubbelrummen ligger på andra eller tredje våningen och vetter ut mot vägen till Miasino (som dock är mindre trafikerad än kustvägen). Rummen är utrustade med aircondition, lcd satellit-TV och badrum med toalett, hårtork och dusch.

Dubbelrum Superior med balkong eller trädgård

De 12 Superior-dubbelrummen ligger på andra eller tredje våningen och har alla balkong eller en liten trädgård (den sluttande terrängen gör att det finns trädgårdar till några av rummen på andra våningen). Dessa rum vetter inte ut mot vägen. Rummen är utrustade med aircondition, lcd satellit-TV och badrum med toalett, hårtork och dusch.

Trippelrum Standard

De 5 trippelrummen ligger på andra och tredje våningen och vetter ut mot vägen till Miasino (som dock är mindre trafikerad än kustvägen). Rummen är utrustade med aircondition, lcd satellit-TV ochbadrum med toalett, hårtork och dusch. Dessa rum är fem stycken utav dubbelrummen som är stora nog för en extra säng.

Familjerum med balkong

De 2 familjerummen är faktiskt hotellets två sviter som är mycket rymliga och därför passande som familjerum. priset inkluderar alltså fyra personer. Dessa rum ligger på fjärde våningen (vinden) och har stor balkong. Rummen är utrustade med aircondition, lcd satellit-TV och badrum med toalett, hårtork och badkar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Il Giardinetto

Pettenasco, Piemonte

Hotel Ghiffa

Ghiffa, Piemonte

Hotel San Rocco

Orta San Giulio, Piemonte

Rekommendationer till dig

Agriturismo Bevione

Farigliano, Piemonte

Hotel Il Giardinetto

Pettenasco, Piemonte

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Piemonte

search map