Omdömen från Hotel San Rocco

Alla byggnader ut till sjön är Hotel San Rocco
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel San Rocco

Läs personliga omdömen av Hotel San Rocco som ligger vid Ortasjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel San Rocco. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Semester 04.05.2048 - 11.05.2018

Hotel San Rocco
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel San Rocco
Dubbelrum (classic)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2018
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Ståtligt hotell med fantastiskt läge

Ortasjön och Hotel San Rocco bjöd på skönt vårväder och visade sig från sin bästa sida. Vi parkerade bekvämt i hotellets garage, och gick sedan runt i den mysiga stadskärnan i Orta San Giulio, med fin utsikt till sjön.

Ortasjön som semester-destination

Testa maten och den genuina atmosfären på restaurangen La Motta mitt i stan. Besök även närliggande Maggioresjön, där staden Stresa är trevlig.

Hotel San Rocco
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel San Rocco
Dubbelrum (superior) m. sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2018
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Mitt i prick

Fantastisk vistelse på Hotel San Rocco. Endast rosor från oss, och helt klart värt ett återbesök.

Ortasjön som semester-destination

Trevligt semesterställe för 50+ där avslappning och naturupplevelser är prio.

Hotel San Rocco
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel San Rocco
Dubbelrum (classic)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang

Super-service!
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel San Rocco

Ortasjön som semester-destination

Hotel San Rocco
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel San Rocco
Dubbelrum (classic) Villa Gippini
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Hotell SAN Rocco Lago di Orta

Mycket bra ordnat. Hotellet och den intilliggande medeltidsstaden var fantastiskt. Kan varmt rekommenderas.

Hotel San Rocco
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel San Rocco
Dubbelrum (superior) m. sjöutsikt
Dubbelrum (superior) Villa Gippini
Dubbelrum (superior) Villa Gippini m. sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 8 Vuxna
Namn

Besök på en refugio

Vi spenderade 3 nätter på detta hotel som ligger praktfullt vid Ortasjön, med panoramautsikt till San Giulio.
Rummen var små, men hade altan och sjöutsikt och var i övrigt moderna och komfortabla. Vi bodde där med yngre barn och det arrangerades så att det kunde öppnas en dörr mellan rummen, till allas glädje.
Poolen var ren och välhållen, men var inte central för oss, då man kunde bada direkt i sjön vilket faciliteterna på hotellet gav oss möjlighet att göra.
Frukostbuffén var god och det var ett stort urval av frukostprodukter.
Servicen såväl i receptionen som i övrigt var felfri och kompetent. Personalen kunde kommunicera på en hög engelsk nivå (bortsett från personalen vid frukosten).
Vi kan varmt rekommendera detta hotell.

Hotel San Rocco
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel San Rocco
Dubbelrum (classic)
Dubbelrum (classic) m. sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Hotell utan aircondition

Observera att detta hotell inte har någon aircondition. Till följd av detta blir rummen mycket varma under sommaren.

Rekommendationer till andra gäster

Undvik om du vill ha aircondition

In-Italias kommentar

Vi har nu varit i kontakt med hotellet som bekräftar att de inte har traditionell aircondition. De har istället valt den mer hållbara vägen med ett ventilationssystem som kan kyla ner rummet, men inte till samma nivå som aircondition. Dvs. om det är ca 35 grader utanför så blir rummet oftast nerkylt till ca 23 grader - inte 18-19 som vanlig aircondition har kapacitet till. Denna omständighet har vi inte fått information om förrän nu, och har naturligtvis genast agerat med att kontakta hotellet och rätta, förbättra och precisera vår hotellbeskrivning. Vi beklagar den olägenhet som detta medfört - och tackar för att ni gjort oss uppmärksamma på problemet. Mvh Allan, In-Italia

Hotel San Rocco
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel San Rocco
Dubbelrum (classic) m. sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Celsus Advokatbyrå från Stockholm i Sverige bodde på Hotel San Rocco i Orta San Giulio från den 5. till den 8. september 2012.

Världsklass är betyget från en person som är van resenär.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 10 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Regina Palace

Stresa, Piemonte

Hotel Ghiffa

Ghiffa, Piemonte

Hotel RivaLago

Sulzano, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Piemonte

search map