Hotell i Orta San Giulio vid Ortasjön

Hotel San Rocco

Alla byggnader ut till sjön är Hotel San Rocco Livsnjutare kommer känna sig hemma Panoramisk jacuzzi på takterrassen (mot tillägg) Den vackra hallen Ett av kockens många kulinariska underverk Standardrum Superiorum Den luxuösa Villa Gippini Den lyxiga Suite Villa Gippini
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På Hotel San Rocco i Orta San Giulio har de verkligen näsa för den goda smaken och förstår hur man ska presentera den på bästa sätt. Man känner sig välkommen, så snart man kommer över tröskeln till detta karaktäristiska hotell, som tidigare varit ett kloster. San Rocco kan närmast betäcknas som ett mentalt avslappningsrum.

Prima placering

Hotellet ligger i ett mycket lugnt område i utkanten av Orta San Giulios gamla bydel där stämningen präglas av delikatessaffärer, onsdagens torgmarknad, båtturen till ön San Giulio och trevliga restauranger och caféer.

Läs mer om Hotel San Rocco

Valet är ditt

Utomhus möts man av det stora problemet, vilken pool man ska välja, där man kan njuta av panoramisk utsikt ut över ön Isola di San Giulio, njuta av ett glas vin och en bra bok på de många solterrasserna eller välja en trevlig lugn vrå och bara njuta av sjöns lugna effekt. Hotellet har också en privat båt för gästernas bruk. Har man lust till att bada i den mycket klara sjön är det endast 10 minuters promenad till en badbro varifrån man kan ta sig ett dopp.

Smakfull inredning

Invändigt är hotellet ett Mecka för livsnjutare och design-älskare. De många små detaljerna som till exempel skiftande konstutställningar och det finns andra stämningsfulla allrum med pianobar och konferencesal. Hotellet har många stora "gröna" ambitioner och är i gång med stor tilltag för att bli mer miljövänliga.

Njut av läckerheterna

Hotellets restaurang är på god väg att få sin första Michelin-stjärna och är allmänt känd i området för sin underbara Risotto alla Milanese. Maträtterna presenteras som små, delikata konstverk. Frukosten består av en stor buffét med alla möjliga läckerheter, däribland ett spännande urval av Piemontesisk ost.

Ta en tur i wellness

Hotellet har också ett wellness center med bland annat ansiktsbehandlingar, sauna och solarium (mot betalning). På taket finns även ett jacuzzi-badkar som kan bokas för privat bruk.

Smakfulla rum

De 80 rummen är fördelade i huvudbyggnaden och i den tillhörande eleganta och prestigefyllda baronvillan Villa Gippini, som en gång var ett sommarresidence för en aristokratisk familj från Bergamo. Alla rum är smakfullt inredda och det snålas inte på faciliteter, som till exempel satellit-TV, internetpoint och ett välutrustat privat badrum med toalett och dusch eller badkar.

Bland Standardrummen med sjöutsikt finns 2 x 2 intilliggande rum med en dörr mellan rummen för familjer med 2-3 barn. Många av Standardrummen har balkong og många av Superiorrummen har de flesta terrass eller balkong. Hotellet har 4,½ sol då helhetsintrycket, placeringen, servicen och de gemensamma områdena är helt i toppklass. Hotellets rum har inte aircondition i traditionell modell. De har på hotellet i stället valt att installera ett ventilationssystem som ger rummet en sval känsla, men inte i samma grad som vanlig aircondition.

Lite extra till sist

Grannbyggnaden Villa Gippini nås via en gångbro så man behöver inte gå utomhus. Här är stilen mer elegant och stilfull och det märks att inredningsarkitekterna har jobbat övertid. Överallt är man omgiven av konst, design och marmor bland annat. Från rummen med sjöutsikt kan man naturligtvis njuta av sjön och den lilla pärlan mitt i sjön Isola di San Giulio. På Villa Gippini har samtliga rum värme (vintertid) eller svalka (sommartid) och badrum med toalett och antingen dusch med vattenmassage eller jacuzzi. Bara suiten har utomhus område på Villa Gippini: en vacker loggia med målningar. De tre Delux-rummen har fransk balkong.

Läs om rummen på Hotel San Rocco

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map