Hotell i Orta San Giulio vid Ortasjön

Hotel La Bussola

Pris från per pers.
Grannbyggnaden där rummen med sjöutsikt från sidan ligger Junior Suite Suite Il lago incantato Suite Il lago incantato Suite Borgo Antico
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På Hotel La Bussola kan du både få kakan och äta den. På Hotel La Bussola njuter man.

Besök även den livliga marknad

Det tre stjärniga Hotel La Bussola ligger på en halvö i den historiska staden Orta San Giulio vid Ortasjön. Bekvämligheterna tar inte slut med endast ca. 200 m ner till sjön och ca. 500 m till staden centrala torg Piazza Motta, där det är livlig marknadsdag om onsdagen och varifrån man seglar ut till klosterön Isola San Giulio. Denna lilla charmerande ö, och i övrigt stora dragplåster i området har man även fin utsikt till från hotellet. Bland övriga faciliteter på hotellet finner man privat (gratis) parkering som annars är dyrt och svårt att finna i området. Där utöver finns det hiss samt en stor hall med reception och bar.

Läs mer om Hotel La Bussola

Restaurang och panoramiska terrasser

Från den stora inomhusrestaurangen träder man ut på den stora terrassen med panorama utsikt över Ortasjön och ön Isola San Giulio. Här kniper de flesta sig själv i armen. På terrassen finns det gott om plats och här intas både frukosten (som buffé) och kvällsmaten. Det är möjligt att beställa halvpension som betalas på plats mot tillägg.

Pool och barnpool

Nere framför hotellet ligger den fina bönformade poolen. För att säkra att hygienen är goda finns det ett barfota område där man sköljer av fötterna vid ingången. Sidan om poolen finner man en barnpool samt en massa solstolar och inbjudande gula parasoller som matchar hotellet framtoning. Från poolområdet har man en förtrollande utsikt över sjön.

Rum med olika uttryck
- Rummen varierar mycket i uttryck, inredning och storlek. Kategorierna är uppdelade efter utsikten. Även balkongerna varierar i storlek, men även på de minsta finns det plats för bord och två solar.

Läs om rummen på Hotel La Bussola

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel San Rocco

Orta San Giulio, Piemonte

Hotel Il Giardinetto

Pettenasco, Piemonte

Hotel Astoria

Stresa, Piemonte

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populärt i Piemonte

search map