Hotell i Oleggio i Piemonte

Hotel Oleggio Malpensa

 
Hotel Oleggio Malpensa är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Oleggio Malpensa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Piemonte här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Oleggio Malpensa ligger i utkanten av den lilla staden Oleggio knappt 15 minuters bilkörning från Malpensa flygplats. Ankommer man sent eller ska flyga hem tidigt är det en fördel att övernatta nära flygplatsen och här finner man detta 3* turistklass hotell till rimliga priser.

I själva Oleggio och de omkringliggande byarna finner man flera matställen och ett varierat utbud som även tillmötesgår de kräsna matfantaster. På själva hotellet finns det även möjlighet att äta då man kan köpa maträtter i form av snabbmat till ytterst rimliga priser. På hotellet finns det dessutom reception (dygnet runt), internetpoint (mot betalning) och parkeringsplats. Hotellet erbjuder även en shuttlebus till och från Malpensa flygplats. Vi rekommenderar att man endast bor här en natt i förbindelse med flygankomst eller avgång.

Läs mer om Hotel Oleggio Malpensa

Hotellets rum är ljusa men enkelt inredda. De är alla utrustade med TV med enstaka utländska kanaler, självständig värme- och aircondition anläggning, telefon samt badrum med toalett och dusch. Få rum på hotellet har plats för en extra säng och det blir ganska trångt. Rummen är dessutom utrustade med wi-fi som kan användas mot betalning.

Dölj texten
 
 
search map