Semesterbostad i Oggebbio vid Maggioresjön

Terrazza Pascià

Panoramisk utsikt över Maggioresjön Tillgång till pool och barnpool i privat park som delas med de andra boende
 
Terrazza Pascià är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Pascià är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Oggebbio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten ligger i ett privat boendekomplex som delar den lilla parken nere vid sjön. Här nere ca. 600 meter från lägenheten har man tillgång till en privat men gemensam pool och flera andra faciliteter.

Placering och gratis parkering

Lägenheten ligger i ett privat lägenhetskomplex. Man kan köra nästan helt upp till lägenheten där det finns gratis parkering - och sedan ett par trappor innan man ankommer till hissen upp till lägenheten på 5:e våningen. När man ska ner till parken vill man typiskt låta bilen så parkerar här uppe och antingen gå via vägen eller trapporna. Ifall man önskar att besöka antingen Cannobio eller Verbania och låta bilen stå så går det lokalbussar på sträckan. Man kan även gå till centrum av Oggebbio där det finns både matställen, affär, apotek och posthus.

Läs mer om Terrazza Pascià

Park med pool och andra faciliteter

Helt nere vid sjön ligger boendekvarterets privata park (ca. 600 m nerför trappor uppe från lägenheten). När man först har korsat vägen (med trottoar) och träder in genom porten så finns det tillgång till både pool (med omklädningsrum, solstolar och toaletter), barnpool, petanquebanor och lekplats (allt inkluderat i priset). Parken är stor och botanisk. Det är möjligt att gå promenader längs sjön och det finns även en badbro, men ingen riktig sjöstrand.

Lägenheten på Terrazza Pascià

Enrumslägenhet med 2+1 sovplatser (med terrass och sjöutsikt)

Denna enrumslägenhet på ca. 45 m² består av ett stort uppehållsrum med kokvrå (4 kokplattor, kylskåp och diskmaskin), dubbel bäddsoffa och plats för en extra säng på en enkel bäddsoffa för barn upp till 15 år. Dessutom finns det satellit-TV (lcd). Det finns varken aircondition eller wi-fi (dock finns en dator till förfogande vid förfrågan och det finns uppkoppling till internet via USB-nyckel). Det finns ett privat badrum med toalett, dusch och fransk altan. Från lägenheten har man utgång till en möblerad terrass med panoramisk sjöutsikt. Lägenheten är dessutom utrustad med tvättmaskin.

Dölj texten
 
 
search map