Semesterbostad i Oggebbio vid Maggioresjön

Residence Casa & Vela

Sjöstrandbaren och den stora planen öppnar sig mot sjön Här ligger alla enrummare och de flera tvårummare Sjöutsikten kan man inte klaga på
 
Residence Casa & Vela är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Casa & Vela är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Oggebbio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Casa & Vela är ett litet residens med endast 14 lägenheter som ligger i gröna omgivningar rakt ut till Maggioresjön i Oggebbio. Nere vid sjöbredden har du en bar, Risto Bar Hemingway, som serverar både frukost, lunch och middag. Här kan du också njuta av något gott att dricka på den stora solterrassen (från april till september) varifrån du har en härlig utsikt över sjön och landskapet.

Koppla av på den gemensamma terrassen

På taket av Residence Casa & Vela finns en stor gemensam solterrass med sjöutsikt som du fritt kan använda. Terrassen är sällan full då alla lägenheter har egen balkong/terrass. En Minitaly Shop finns där du kan inhanlda goda viner, även lokala märken som "Il Mimo" och "Il Munaloss".

Det finns dessutom parkeringsplats bakom byggnaden och det är möjligt att köra helt fram till ingången för att lasta av bagage. Det är även möjligt att ta sig runt utan bil då busshållplatsen ligger precis vid Residence Casa & Vela. Härifrån kan du ta bussen till Verbania varifrån du bl.a. kan göra utflykt med båt.

Läs mer om Residence Casa & Vela

Här finns en sjöstrand och strandbar

Strax nedanför lägenheterna (ca. 100 m) finns som sagt en privat sjöstrand, blandad gräs och sand där du har 1 parasoll och 2 solstolar (per lägenhet) som väntar dig utan extra kostnad. På stranden finns badvakt och duschar. Du ska endast ner för infarten och korsa kustvägen - här finns skönt nog ett övergångsställe och fotgängarfält.

På sjöstranden är det i sommarmånaderna möjligt att hyra mountainbikes, 6 personers motorbåt (40 hk), kajaker, trampbåtar, parasoller och solstolar (ska bokas vid bokningstillfället). Här har du även strandbaren som serverar snacks, förfriskningar och lättare måltider. Med andra ord, ett perfekt upplägg som passar dig som letar efter en härlig sol- och badsemester vid en av Italiens vackraste insjöar.

Vi vill uppmärksamma dig om att Residence Casa e Vela ligger ut mot kustvägen som tar dig runt sjön, och trafiken kan i vissa perioder upplevas som störande.

Lägenheterna har balkong eller terrass

Alla lägenheter vänder mot öster vilket betyder att de ligger ut mot sjön, en lägenhetstyp har utsikt från sidan. De är alla utrustade med antingen en balkong eller terrass. Observera att lägenheterna är komfortabla men deras största styrka är balkongerna och terrasserna med sjöutsikt.

Lägenheterna på Residence Casa & Vela

Studiolägenhet m. balkong/terrass och sjöutsikt

Allrum med pentry (micro, 2 elektriska kokplattor, kyl, brödrost, vattenkokare, kaffekokare), en dubbelsäng för 2 personer samt badrum med dusch. Lägenheten har även Sat-TV, kassafack, fön och Wi-Fi. Möblerad terrass eller balkong. Ca 25 m²

Lägenhet m. 1 sovrum och balkon med delvis sjöutsikt

Allrum med pentry (4 elektriska kokplattor, ugn, micro, kyl, vattenkokare, toaster och kaffemaskin), sovrum med plats för 2 personer. Lägenheten har även Sat-TV, kassafack, fön och Wi-Fi. Möblerad terrass eller balkong. Ca 45 m²

Lägenhet m. 1 sovrum och balkong/terrass m. sjöutsikt

Denna lägenhet är i två plan med intern spiraltrappa. Här finns ett allrum med pentry (elektrisk häll, ugn, micro, kyl, vattenkokare, toaster och kaffemaskin), trappan leder upp till ett sovrum med plats för 2 personer. Lägenheten har även Sat-TV, kassafack, fön och Wi-Fi. Möblerad terrass eller balkong. Ca 45 m²

Lägenhet m. 1 sovrum och stor balkong m. sjöutsikt

Allrum med pentry (4 elektriska kokplattor, ugn, micro, kyl, vattenkokare, toaster och kaffemaskin), dubbelsäng samt bäddsoffa för 2 personer, litet sovrum med plats för 2 personer i våningssäng. Lägenheten har även Sat-TV, kassafack, fön och Wi-Fi. Möblerad terrassliknande balkong. Ca 45 m²

Dölj texten
 
 
search map