Agriturismo i Nizza Monferrato i Piemonte

Tenuta La Romana

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Välkommen till de pittoreska backarna i Langhe Roero Monferrato, där vinerna Barolo, Barbaresco, Barbera, Asti, Arneis, Dolcetto m.fl. har deras hemstad. Ögonen - och sinnet - kan inte ta emot så mycket skönhet på en och samma gång, så det krävs många blickar för att vänja sig! På nästan varje kulle i närheten, ligger ett vinslott eller en medeltida stad, som bjuder på utsikter över landskapet.

Agriturismo med bra restaurang och pool

Tenuta La Romana drivs av energiska Patrizia. Hennes drömmar är dock långt ifrån fullt realiserade, och hon investerar kontinuerligt för att göra stället ännu vackrare och ännu mer inbjudande. Husets 26 rum ligger i den stora byggnaden på den högsta delen av kullen. I byggnaden precis under, ligger den bra restaurangen som är välbesökt både av hotellets gäster och lokala invånare. Vid restaurangen ligger också en pool med tillhörande solterrass. Poolen är 7x14 meter stor och har ett djup på 1,5 meter. Här är det verkligen skönt att slappna av, kanske med ett glas lokalt vin i handen.

Läs mer om Tenuta La Romana

Bekväma rum med klassisk inredning

Gårdens 26 rum har alla aircondition, minibar, wifi och platt-TV. De är alla lagom stora och i flera av dem är det möjligt att lägga till en eller två extrasängar. Family suite är två sammankopplade rum, så råder över två badrum. Allt beroende på rumstyp, kan du ha tillgång till trädgård, balkong och/eller panoramautsikt.

Läs om rummen på Tenuta La Romana

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map