Hotell i Nizza Monferrato i Piemonte

La Canonica Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

La Canonica Resort ägs av Silvia och hennes familj. År 2016 bestämde de sig för att köpa ett gammalt obebott kyrkhus, från 1700-talet, som låg snett mitt emot deras restaurang, Tantì och som tillhörde från början San Siro. Vid renoveringen försökte de bevara allt som gick för att kunna få till den rätta charmen som huset förtjänar och de lyckades verkligen med detta.

Nio vackra lägenheter

Efter mycket tid och möda stod det äntligen klart, och idag kan vi njuta av nio vackra lägenheter, var och en med sin personliga prägel. Det gamla möter nytt på ett smakfullt sätt och du kan njuta av gamla dörrar och detaljer som dyker upp lite varstans. Det bästa med lägenheterna förutom att de har fina pentry är att de har balkong eller terrass, och detta mitt i stan.

Läs mer om La Canonica Resort

Du bor perfekt mitt i centrum

Läget är alltså toppen och passar dig som vill bo med lagom promenadavstånd till barer och restauranger så att du kan sippa på ditt glas vin i lugn och ro utan att behöva tänka på bilen efteråt. Den närmsta restaurangen är familjens Ristorante Tantì då den ligger strax intill dig. Här kan du njuta av traditionella rätter och goda lokala viner. Du kan välja att dinera i restaurangen, på den gemensamma terrassen varifrån du har utsikt över innergården och kyrkan San Siro eller helt enkelt beställa med dig hem. Restaurangen har nämligen möjlighet till take-away. Du har också nära till stadens övriga utbud som post, bank, apotek, mataffärer, tobaksaffär och sevärdheter. Till och med stadens loppmarknad har du inom kort avstånd samt en allmän utomhuspool.

Välj din egen favorit

Det finns alltså endast nio lägenheter på La Canonica Resort. De är samtliga charmiga med mycket atmosfär och du hittar inte två identiska varken gällande möblering som utförandet eftersom detta är ett gammalt hus från 1700-talet. De har alla sina egna namn som syftar på något inom kyrkans väsen. Det gemensamma är att de är alla komfortabla med ett välutrustat pentry och har aircondition, SAT-TV, Wi-Fi, kassafack och privata badrum med dusch och hårtork.

Läs om rummen på La Canonica Resort

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av La Canonica Resort

Läs personliga omdömen av La Canonica Resort som ligger i Piemonte. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Canonica Resort. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från La Canonica Resort

Bedömning av La Canonica Resort

Det var helt fantastiskt. Silvia och hennes två pojkar var ytterst hjälpsamma och rara. Det är helt säkert inte sista gången vi besöker dem.
Har även inviterat Silvia till Bornholm

Läs mer

Bedömning av La Canonica Resort

Läs mer

Bedömning av La Canonica Resort

Läs mer
 
search map