Omdömen från L'Aromatario

Det röda rummet
 
L'Aromatario är inte tillgänglig i dagsläget
L'Aromatario är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Neive här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av L'Aromatario

Läs personliga omdömen av L'Aromatario som ligger i Piemonte. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av L'Aromatario. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av L'Aromatario

Neive som semester-destination

L'Aromatario
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på L'Aromatario
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Lugn och ro

Neive som semester-destination

L'Aromatario
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på L'Aromatario
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang

Stängd den dag vi var där
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Mys i hemtrevliga omgivningar

Vi spenderade 3 nätter i Nieve som var vår bas för olika utflykter. En liten trevlig stad med många bra restauranger - speciellt den ekologiska. Staden är överskådlig och kan ses på en kvällstur. Det finns många fina utsikter i området över vinmarkerna, och vidare till Alperna - om molnen håller sig borta. :)

Själva uppehället var bra. Ett bra rum med gott om plats och fint badrum. Frukosten var läcker med italienska specialiteter, och allt man kunde tänka sig - och lite till. En trevlig terrass där man kan njuta av en likör innan sängdags. Eller av solen hela dagen om man tycker om det.

Värdinnan tog emot oss fint och såg till att ordna en vinprovning på en närliggande gård, Fontanabianca - det kan varmt rekommenderas. Kanske en idé at bli hämtade av den unga 3:e generationens vinsmakare. Kom ihåg att köpa med några flaskor - det är gott vin.

Ett enda minus är att restaurangen under rummet kan störa lite - men det bidrar också till den autentiska atmosfären.

Allt i allt en bra bas för upplevelser i området.

Piemonte som semester-destination

L'Aromatario
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på L'Aromatario
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bravo!

Det var ute första gången vi bodde här, och det är heller inte sista!
De fem stjärnorna ska naturligtvis ses i förhållande till bra pris.

L'Aromatario
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på L'Aromatario
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang

Vi testade inte den, men det var en massa andra gäster där, så den var säkert bra!
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Underbar liten stad som betyder snö på italienska

Ett fantastiskt värdskap till Rita som tog hand om oss mycket väl. I priset ingick det frukost ...det var den bästa frukosten min man och jag har ätit på länge. Härliga italienska specialiteter, färsk frukt och grönsaker från Ritas trädgård. Lägenheten hade alla faciliteter som man behöver för att laga mat själv och en underbar liten balkong samtidigt som vi hade en egen liten uteplats.

Rekommendationer till andra gäster

Som ett första stopp från Milanos flygplats var det alldeles utmärkt. Bra läge för att ta sig runt i Piemonte distriktet.

L'Aromatario
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på L'Aromatario
Tvårumslägenhet med loft med 2+1 sovplatser

Det var inklusive frukost
 
Faciliteter på stället
Restaurang

Jag tål inte gluten så min man och jag lagar vår mat själva
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Det var helt fantastiskt och går inte att beskrivas

Neive var en helt fantastisk liten ”stad” med mysiga gator, bra enotecas, god mat och en lugn atmosfär. Härifrån gjorde vi besök till La Morra, Barolo och Asti. Vårt boende var hur bra som helst. Vårt Camera Rosa låg så till att vi kunde gå rakt ut till den trevliga och lugna trädgården. Frukosten var helt fantastisk med lokala produkter, plastförpackningarna lyste med sin frånvaro. Gemytligheten blev ännu mer tydlig då vi blev uppbjudna till hotellägarinnans privata takterass för att se solnedgången över vingårdarna och Alperna. Det var helt fantastiskt och går inte att beskrivas. Mona och jag har lovat varandra och Neive att vi skall komma tillbaka.
Nästa dag var det dags för oss fortsätta vår färd hem till Sverige. Vi åkt via Schweiz till Colmar, Alsace Rüdesheim, Rhen och Oldenburg, Holstein och kom hem fredagen den 26 september. Då hade vi kört 472 mil och kört igenom 189 tunnlar! Den längsta var Sankt Gottardstunneln 17 kilometer.

Det här var vår bästa semester hittills mycket av det beror de tips du Marcus gav oss om Cernobbio och framförallt Neive. Samtliga boende vi haft med In-Italia nu och tidigare har varit riktigt bra och mer än väl motsvarat våra förväntningar.

L'Aromatario
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på L'Aromatario
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av L'Aromatario

L'Aromatario
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på L'Aromatario
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från tyska. Klicka här för att se originalet

Perfekt vistelse i Neive

Det var en härlig upplevelse. Mysigt B&B med ett overdådigt frukostbord. Vi åt också vår kvällsmat på stället, som också var toppen. Personalen var duktig och väldigt vänliga. Själva området är mycket spännande och vinet med tillhörande tapas är något av det bästa man kan få.

Rekommendationer till andra gäster

Barbaresco är värt ett besök.

L'Aromatario
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på L'Aromatario
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En härlig upplevelse.

Neive var verkligen helt fantastiskt. Från det att vi anlände till det att vi lämnade så blev vi vänligt bemötta och uppassade på bästa maner.
Vi rekommenderar att ha hyrbil att för att kunna ta sig runt till de närliggande byarna och lite större städerna om man vill se mer. Men är man nöjd med en lugn pittoresk stad där Fredag kväll och lördag kväll bjuder på lite extra var Neive med härliga små restauranger med bra priser helt perfekt.
Vi återkommer gärna.

Rekommendationer till andra gäster

Alba

L'Aromatario
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på L'Aromatario
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Trevlig lägenhet i en härlig stad

L'Aromatario är ett mycket trevligt mikrohotell, där ägaren Rita gör allt för sina gäster. Vi bodde här för andra gången. Denna gången i lägenheten som ligger med ingången precis bakom kyrkan.
Fungerar fint för två personer, men loftet (med en liten trappa) ska man inte vara för gammal för att klara av.
Lägenheten är i två (tre) etager. Där fanns ingen TV, och vi saknade det inte!
Och vi kommer tillbaka!

L'Aromatario
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på L'Aromatario
Tvårumslägenhet med loft med 2+1 sovplatser

Inget TV, loft bara för barn.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 Nästa sida
 
search map