Semesterbostad i Neive i Piemonte

L'Aromatario

Det röda rummet Frukostmatsalen Den stämningsfulla innergården Det blå rummet Det gula rummet Lägenheten Lägenheten Lägenheten
 
L'Aromatario är inte tillgänglig i dagsläget
L'Aromatario är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Neive här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta gamla stadshus från 1600-talet erbjuder tre rymliga och fina rum samt en trevlig lägenhet i en helt unik atmosfär. Dessutom en personlig och vänlig gästfrihet.

Det sköna vinlandskapet

Alba ligger endast ca. 12 km härifrån. Därutöver bjuder området på ett vackert och pittoreskt landskap med böljande kullar, inbjudande vinmarker, mäktiga borgar och vackra medeltisdbyar. Ta på upptäcktsfärd och hitta ditt eget smultronställe.

Läs mer om L'Aromatario

Slappa i trädgården

Frukosten serveras i den fina trädgården eller i den stämningsfulla frukostmatsalen. Trädgården är trevlig och inbjuder till avslappning i lugn och ro. L'Aromatario erbjuder dessutom sina gäster att njuta av Langhe-distriktets fantastiska landskap uppe på den gemensamma solterrassen. På markplan ligger familjens Osteria som familjens dotter, Beatrice driver. Här kan du äta utan att behöva tänka på vem som ska köra. Restaurangen som nästan dagligen är öppen till lunch och middag har en imponerande samling av viner och lokala delikatesser från Piemonte. Köket går upp i ekologi och närodlat. Normalt är det stängt onsdag kväll och hela torsdagen.

Smakfulla rum

De 4 rummen är smakfullt inredda och har något romatiskt över sig. Det har alla badrum med toalett och dusch eller badkar. Rummen ligger i en historisk byggnad var moderna detaljer så som platt-TV och telefon inte passar in, varför man också valt bort dessa bekvämligheter för att få rummen att framstå som mer originella. Det gula och det blåa rummet vätter ut mot torgplatsen, medan det röda vätter mot trädgården.

Lägenhet i flera plan

Lägenheten har två rum och ett loft och är också den smakfullt inredd. På nedre våningen där man även kommer in finns uppehållsrum och det lilla köket. En spiraltrappa leder upp till sovrummet med dubbelsäng, badrummet med toalett och dusch samt från sovrummet tar man sig via en liten trappa upp till ett öppet loft. Lägenheten har en liten balkong som vänder ut mot Neives medeltidscentrum. Lägenheten är bäst för vuxna och lite större barn och inte för gångbesvärade då det kan vara besvärligt att ta sig upp för trapporna inne i lägenheten.

Dölj texten
 
 
search map