Omdömen från Fattoria San Giuliano

 
Fattoria San Giuliano är inte tillgänglig i dagsläget
Fattoria San Giuliano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Neive här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Fattoria San Giuliano

Läs personliga omdömen av Fattoria San Giuliano som ligger i Piemonte. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Fattoria San Giuliano. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Peter fra Helsinge boede på Fattoria San Giuliano i Neive

Det är andra gången vi håller en veckas semester på Fattoria San Giuliano och det lever upp till förväntningarna, är familjen av denna vingård fantastiks söta och trevligt, vi båda gångerna bodde i hyres likhet Gialla, riktigt bra med terrass med utsikt över poolen och vingårdar,
då de gör riktigt bra vin också, Neive är kanske inte den mest spännande staden, men här är lugn och ro och så det finns gott om spännande städer inom bekvämt bilavstånd.
Vi har använt i Italia mer tid för vår semester och allt fungerar varje gång, tack

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Barbro och Dag från Uppsala i Sverige bodde på Fattoria San Giuliano i Neive från den 4. till den 7. november 2010.

Vi är mycket nöjda med hela arrangemanget och sprider detta för fullt bland våra vänner och bekanta! Bokningen gick snabbt, informationen på in-italias hemsida var mycket bra och stället som vi bodde på i Neive vill vi varmt rekommendera! Trevligt värdpar, ett mycket smakfullt rum, rent och fräscht. Vi blev glatt överraskade över den rikliga frukosten med färskt bröd, flera sorters pålägg, tomater från gården, hemmagjorda marmelader... Vi kände oss verkligen välkomna och ompysslade! Mycket vacker trakt med vinklädda kullar i höstens alla nyanser, små pittoreska medeltidsbyar, vinbutiker överallt, trevliga restauranger med fantastisk mat. Nästa gång åker vi till Piemonte en annan tid på året, när det inte är novembergrått. Det enda som inte var perfekt var kartan med vägbeskrivning till fattorian, fick snurra runt och leta och fråga om vägen flera gånger innan vi hittade rätt i mörkret! Vi återkommer ett annat år!

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map