Omdömen från Fattoria San Giuliano

 
Fattoria San Giuliano är inte tillgänglig i dagsläget
Fattoria San Giuliano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Neive här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Fattoria San Giuliano

Läs personliga omdömen av Fattoria San Giuliano som ligger i Piemonte. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Fattoria San Giuliano. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

En supersemester i Piemonte

Vi hade fyra övernattningar på Fattoria San Giuliano, som ligger i gåavstånd till restauranger i staden Neive. Härlig vistelse med bra och vänlig service, också till frukosten, som stod klar i köket. Vi kunde definitivt tänka oss att komma tillbaka igen. Fattoria San Giuliano kan jag varmt rekommendera.

Rekommendationer till andra gäster

Vi hade tagit utgångspunkt i boken "Från Barolo till Medelhavet", där man har beskrivit flera utflykter i området samt olika sevärdiga städer och det var ingen dålig utgångspunkt. I Neive finns det flera restauranger, men speciellt på Degusto på torget där de lokala kommer, var det en fantastisk stämning och god mat.

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Rosa)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Underbart ställe att koppla av

Det är andra gången som vi besöker stället och vi kan absolut tänka oss att komma tillbaka igen. Här bor man med en vacker utsikt i lugna och fredfulla omgivningar. Poolen är läcker och inte särskilt välbesökt, så där kan man verkligen slappna av.

Värdarna är trevliga och frukosten god. Det finns dock ingen som pratar engelska, men det fungerar i alla fall.

Det tar 3-5 minuter för att komma upp till stan, där det ligger några restauranger som serverar äkta italiens mat och goda viner till ytterst rimliga priser. Det är skönt.

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Gialla)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt trevligt och lugnt ställe...

Vi spenderade 3 dagar i en vacker "lägenhet" till 2 personer, med egen terrass och utsikt över pool och vinfälten. Det var i april, därför var poolen inte ännu öppna, och vinrankorna inte täta - men området är fortfarande mycket vackert. Ett perfekt ställe, om man värdesätter avslappning, en liten trevlig stad i promenadavstånd och god frukost. Det kräver dock att man har egen bil, och i övrigt inte har svårt för att gå.

Rekommendationer till andra gäster

I promenadavstånd ligger två gourmet-restauranger:
La Luna och La Contea.
Den sistnämnda har också en vinbar där man kan njuta av ett glas av det lokala vinet, eller köpa deras viner och andra delikatesser.

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Gialla)
Dubbelrum (Blu)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2014
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Fattoria San Giuliano

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Gialla)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Perfekt för lugn semester utan turister

Vi var 2 vänninor som var ute efter ro och att uppleva "det äkta Italien utan turister". Det hittar man i vackra Neive. San Giuliano ligger perfekt till i förhållande till staden och är ett fantastiskt ställe för vinälskare. De producerar 20 olika viner (och inte bara 2-3 som det står på In-Italias hemsida). Detta ställe kommer vi att återvända till.

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Blu)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Augusti 2013

Otroligt läcker lägenhet. Smakfullt inredd. Fina välskötta omgivningar. Vänliga och hjälpsamma värdar. Dessvärre talar vi inte italienska, men mannen kunde lite engelska.
Trevlig stad som ligger på gångavstånd, och är ju i "hjärtat av Piemonte".
Kommer nog att återvända.

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Studiolägenhet m. terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Fattoria San Giuliano

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Gialla)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Avslappning

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Gialla)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Avslappning, vackra omgivningar och fantastiskt vin

Vi bodde i rummet "Gialla" under 4 dagar vecka 28. Rummet var som förväntat och det fanns allt nödvändigt. Det fantastiska med detta ställe är de vackra omgivningarma, den avslappnande stämningen som sänker sig över en, det fantastiska vinet som gården producerar och de trevliga restaurangerna uppe i byn på backen.

Rekommendationer till andra gäster

Det var svårt för oss att kommunicera med den kvinnliga ägaren och vaktmästaren, då de uteslutande pratade italienska.. Vi fick dock hjälp av några andra gäster, så det gick ok.

Uppe på backen - den gamla delen av Neive, finns flera restauranger - alla deras menyer liknar varandra MYCKET :). Servitörerna hjälper gärna med att översätta menyn om man frågar snällt. Vår favorit var Castelborough där maten smakade supergott, priserna var medel och vinerna var goda. På den lilla restaurangen L'Aromatario var priserna låga, men maten var endast ok, dock var vinerna helt fantastiska. La Contea var lite finare och priserna också högre. Deras förstaplats tar tryffelrätterna. Om man tycker om tryffel ska man gå dit. Annars kan man lika bra välja en av de andra ställena. Tycker man om pizza ska man gå hela vägen över backen och ner i den nya stadsdelen. Stigningarna på promenaden är stora, så kanske är det lättar i en bil :) Il Camino nära tågstationen serverade goda pizzor. Vi slutade med att beställa en extra att ta med hem och äta till lunch dagen efter. :)

Gårdens vita vin "due soli" är helt fantastiskt gott till en bra bok och den vackra utsikten från Gialas terrass!

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Gialla)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Fattoria San Giuliano

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Rosa)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map