Omdömen från Fattoria San Giuliano

 
Fattoria San Giuliano är inte tillgänglig i dagsläget
Fattoria San Giuliano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Neive här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Fattoria San Giuliano

Läs personliga omdömen av Fattoria San Giuliano som ligger i Piemonte. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Fattoria San Giuliano. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Piemonte när det är som bäst

Neive som semester-destination

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Blu)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Charmig vingård

Vi bodde en vecka på denna charmiga vingård i det lilla huset Gila. Mycket trevligt och skönt med en egen uteterrass med utsikt över poolen och de sköna vinmarkerna, Personalen var mycket rar och trevlig.

Rekommendationer till andra gäster

Vingården ligger på fint promenadavstånd in till stan. Staden är vackert belägen. Den är liten och där finns inte så mycket att se – men den är autentisk, och lokalbefolkningen får en verkligen att känna sig välkommen. Fina restauranger. Och en promenad före måltiden till det lokala Enoteca för att smutta på ett glas vin tillsammans med ortsborna – det är ett måste.

Stället ligger fint som utgångspunkt för utflykter till närliggande städer, t ex Alba, Asti, m fl. Vi var också med på en busstur, som går under helgen, där man kan hoppa på och av i Langhe-området som man själv önskar. Detta var en fin upplevelse.

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Gialla)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt och fridfullt B&B

Detta mysiga och rofyllda ställe var perfekt för att inleda vår Italiensemester – fin pool med fantastisk utsikt över gårdens vinmarker. Det ekologiska vinet är utmärkt.
Trevligt värdpar som inte kan mycket engelska men det går ändå med gemensamma ansträngningar.
Rummet saknade aircondition.
Helt klart ett ställe vi kommer att besöka igen – den gamla staden Neive har många trevliga vinbarer och restauranger.

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Rosa)

Saknar aircondition
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Inte acceptabelt – funkar bäst vid poolen.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Underbar vingård i Neive

Det var andra gången för oss på detta fina ställe .Då bodde vi också i rummet Gialla nära poolen.
Tur var väl det för det var ovanligt varmt under perioden vi var där. Denna gång fick vi uppleva en mycket bra vinprovning med besök i produktionen. Ingen tvekan om att ägarna har en stor passion i det dom gör. Jag tycker att detta ställe är ett riktigt fynd och gör verkligen epitet på autentiska Italien. Att det sedan ligger i en av Italiens vackraste byar får man ju se som en bonus. Landskapet runt omkring är numera listat av UNESCO och det är vackert. Vi kan bara slutligen konstatera att vi är verkligen nöjda med vår vistelse .

Rekommendationer till andra gäster

Staden Alba med sin marknad på lördagar
Landskapet med många trevliga byar som Barbaresco, Barolo, Neive ,Cherasco med flera.

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Gialla)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Rakt igenom ett härligt och trevligt ställe

Vackert, trevligt, tillmötesgående värdpar. Bra i förhållande till priset. En plats man kan tänka sig att komma tillbaka till.

Rekommendationer till andra gäster

Bra utgångspunkt för besök i områdets vinstäder, t.ex. Alba, Barolo och Barbaresco

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Blu)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Fattoria San Giuliano

Vi var här för andra gången och kommer gärna tillbaka. Man får mycket för pengarna, härligt läge i utkanten av den gamla delen av staden. Bra utgångspunkt för vinutflykter, bra restauranger i staden. Det är lite oro på gårdsplanen med terrassen ut mot gården, bland annat två hundar som skäller våldsamt så fort det händer lite och en hel del trafik från landsvägen men man vänjer sig vid det. Det är ett ställe "för vuxna", fridfullt och de lagar en ok frukost. De gör ett härligt vin på stället.

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Rosa)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Wifi fungerar bara på ett litet område som snarast är ägarnas privata ställe att vistas på.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Mycket bra!

Rekommendationer till andra gäster

Alba och Asti är värda ett besök. Hoppa över Bra.

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Blu)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Super ställe

Vistelsen i Neive var en säker vinnare, värdarna var super trevliga och stället var fantastiskt.

Vi var där i början av oktober och det var kanske i kallaste laget att hoppa i poolen, men det kunde man ha gjort och vi måste säga att poolen har en fantastisk utsikt, så i sommarmånaderna är det nog ännu roligare.

Stället har en egen vinproduktion där de producerar barbera, barbaresco och moscatro. Det är absolut en bra ide att planera in en vinsmakning på stället (de har en fast varje fredag kl 18), det var verkligen trevligt.

Det skall dock nämnas att de inte pratar så mycket engelska, så man skall vara förberedd på att använda sin italienska (i vårt tillfälle, sop italienska), för att få mest möjligt av sin vistelse.

Rekommendationer till andra gäster

Det finns många bra restaruranger i Neive by, jag kan rekommendera att pröva alla, jag tror inte det finns några dåliga restauranger i byn.

Annars kan det också rekommenderas att ta en tur till Barbaresco som ligger precis bredvid.

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Rosa)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Fattoria San Giuliano

Härligt fredfullt ställe, fina rum, bra frukost och vi njöt av gårdens härliga viner. Värdsparet är hjälpsamma och välkomnande.

Rekommendationer till andra gäster

I Neive finns det restauranger och vinbarer till bra priser och bra kvalitet. Kom ihåg att beställa bord på Luna. Fantastisk cykelterräng.

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Rosa)
Dubbelrum (Blu)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig semesterbostad

Vi var väldigt nöjda med vår vistelse, i det rosa rummet där vi var för andra gången, första gången i september 1995, nu hade det dock kommit förbättringar eftersom det fanns stolar och bord på terrassen, men det var lite oväsen från bilarna på vägen - det kommer vi inte ihåg att det var första gången, men det var till att leva med eftersom vi åkte på många utflykter i omgivningarna - kan rekommenderas. Härlig pool och trevliga värdar - som dock endast pratar italienska, om dottern kommer kan hon lite engelska till husbehov...

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map