Omdömen från Fattoria San Giuliano

 
Fattoria San Giuliano är inte tillgänglig i dagsläget
Fattoria San Giuliano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Neive här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Fattoria San Giuliano

Läs personliga omdömen av Fattoria San Giuliano som ligger i Piemonte. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Fattoria San Giuliano. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantasiska Fattoria San Guiliano

Ett fantastiskt ställe med vänliga och gästfria värdar, som varmt kan rekommenderas. Ska vi till Piemonte igen, så vill vi helt säkert bo här. Det är en vacker och välhållen vingård, där de producerar så goda viner, och till ett mycket rimligt pris. Det var vinprovning på fredagen, som man kan anmäla sig till. Det är så vackra omgivningar på gården, övertäckt parkering och en härlig pool med utsikt till vinmarkerna, vackert landskap och små byar på toppen av kullarna - bland annat till Barbaresco.

Neive som semester-destination

Vingården ligger vid foten av byn Nieve, med 3-4 restauranger, några små caféer, vinprovningsplatser, en liten köpman/delikatess med läckra specialiteter som ostar, korvar/skinka och läckert bröd, så man kan göra sin egen picknick.
Det är en mycket härlig liten stad, där man kan njuta av god mat och gott vin. Det är en bra idé att boka bord på restaurangerna, och be om att få sitta på terrassen/balkongen med utsikt till det vackra landskapet.
Kör också en tur till Alba, som är en av de lite större städerna och gå på marknad eller shoppa.

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Blu)

Hade gärna haft aircondition, som fanns i några av rummen/lägenheterna.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt ställe

Helt fantastiskt ställe. Rara värdar. Superservice. Härlig liten stad med läcker mat. Helt klart inte sista gången jag är där.

Neive som semester-destination

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Studiolägenhet m. terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Fattoria San Giuliano

Neive som semester-destination

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Rosa)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Neive en favorit i Piemonte

Fattorian motsvarade helt våra förväntningar. Rummet var mycket bra med en egen terrass. Mycket trevlig och bra frukost. När man satte sig i frukostrummet kändes det som man var hemma hos någon!
Poolområdet var mycket bra med utsikt över vinodlingarna.

Neive som semester-destination

Neive är en mycket trevlig lite by med några restuaranger och en trevlig och bra Enoteca vid det lilla torget. Neive är också bra att ha som utgångspunkt för besök i Barola La Morra samt Barbaresco som ligger näst intill Neive. Det här var andra gången vi var i Neive och vi kommer troligtvis tillbaka fler gånger.

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Rosa)

Mycker trevligt och vackert rum.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Saknades
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Gästfrihet och bra läge

Värdparet var mycket välkomnande och hjälpsamma och lätt att få kontakt med.
De små problem vi hade löste vi snabbt med ett leende, även om det var lite språklia utmaningar.
Platsen var lugn och skön.
Det finns 2 hundar på gården och de var helt Ok.
Rummen var rena och snygga och underbar utsikt från altanen.

Neive som semester-destination

Neive är en trevlig liten stad med några bra restauranger. På alla platser möttes vi med vänlighet.
Det finns så mycket att se, men att få sitta på en stor balkong på en av restaurangena med fantastisk utsikt var en upplevelse.

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Gialla)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Underbart!

Vi är mycket nöjda med boendet och värdparet. Rent och fräscht. Detta är ett boende för dom som uppskattar mindre gårdar med familjär stämning.

Neive som semester-destination

Besök restaurangerna i Neive som sjuder av liv med många yngre som går ut och äter sent på kvällen. Det är inget problem med att hitta ställen som är öppen även på Söndag och Måndag.

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Gialla)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Avkopplande semester i Neive

Läget och anläggningar är bra, var vår lägenhet mycket smakfullt inredda. Tyvärr var vi inte erbjudna vinprovning. Hyresvärdar är tillbakadragna och inte så bra på personlig kontakt. Vi tyckte det var lite synd (inklusive inte välkomna). De två anställda var mycket vänliga och energiska. Hundar skällande var besvärande , men kom från de omgivande fastigheter, och därför kan inte skyllas på ägare. Annars, har vi haft en bra vistelsen.

Neive som semester-destination

Onsdagar är nästan alla restauranger stängda (åtminstone i gamla stan).

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Studiolägenhet m. terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från tyska. Klicka här för att se originalet

Besviken med värdparet på Agriturismoen

Ogästvänliga och frånvarande värdpar .
Många privata stökiga gäster, som också använde köket under rummet Blu natt
husets hundar skällande i konkurrens med grannarna, större delen av dagen och kvällen.

Neive som semester-destination

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint

helt fantastiska rum
Gästvänlighet, Gästvänlighet

ogästvänliga och frånvarande värdpar
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Blu)

inte mycket till privatliv
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Mitt bland vinmarkerna

Vacker och mysig gård, väldigt centralt i förhållande till den gamla landsbyn Neive och för turer i området med bil. Trevligt värdskap på en gård med fina lägenheter.

Neive som semester-destination

Prova restaurangerna i byn Neive. Har du bil så kör runt i landskapet och njut av utsikten och stanna i små landsbyar. Besök Barbaresco och få med utsikten från landsbyns torn. Kort avstånd till livliga Alba med shopping, restauranger och sevärdheter.

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Rosa)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 1 Vuxen, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Charmigt och trevligt semesterställe

Fattoria San Giuliano är ett avkopplande ställe med vänliga värdar.

Neive som semester-destination

Neive är riktigt charmerande och det är liv i stan samt goda matställen.

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Blu)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map