Omdömen från Fattoria San Giuliano

 
Fattoria San Giuliano är inte tillgänglig i dagsläget
Fattoria San Giuliano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Neive här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Fattoria San Giuliano

Läs personliga omdömen av Fattoria San Giuliano som ligger i Piemonte. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Fattoria San Giuliano. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Helt fantastiskt

Vi bodde första gången på denna vingård för 8 år sedan. Nu ville vi återse stället. Det var precis lika bra som vi kom ihåg det.
Fantastiskt beläget, underbar utsikt, rent och snyggt och riktigt fin och trevlig frukoststämning.
Vi blev absolut inte besvikna över att besöka gården igen.

Neive som semester-destination

Bra område för cykelturer, trevlig och vacker gammal stadskärna i Neive, marknaden på torget på onsdagarna är också värd att besöka.

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Gialla)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Underbart ställe (igen)

Hade 4 övernattningar på denna vingård. Vi har bott här tidigare, även i lägenheten Gaila, som är vänd mot poolen. Underbart ställe, härlig pool med en vacker utsikt. Mycket duktig värdinna och en god frukost varje morgon. Bostaden består av ett rum, ett litet kök och ett badrum samt en övertäckt terrass. Det enda minuset var den bristfälliga servisen i köket. Bara ett dricksglas och två vinglas o.s.v. men för övrigt var det fint.

Neive som semester-destination

Neive är en mycket liten stad, men det finns härliga restauranger i stan och en bra vinbar.

Staden ligger bra till med tanke på besök i alla de underbara städerna i området.

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Gialla)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Mysig liten vingård

Jättemysigt ställe precis nedanför staden Neive. Vi fick en rundvandring i vintillverkningen av ägaren vilket var jättekul. Fint poolområde med härlig utsikt. Jättefint rum med stor terass. "min promenad till Neive som var jättemysigt med många restauranger att välja på.

Neive som semester-destination

Massor av bra restauranger.

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Rosa)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Fint och trevligt ställe

Vi fick ett trevligt mottagande vid vår ankomst, med både vinsmakning och trevligt samtal. Värdarna talar både tyska och engelska. Det var ett perfekt ställe för oss och det uppfyllde alla våra önskemål. Det var ca 5 min promenad från gården ner till den mysiga lilla byn Neive, och här fanns det 5 stycken bra restauranger. Fint poolområdet med utsikt över vinmarkerna. Vi kudne se ända till Barbaresco samt att vi cyklade dit på en liten utflykt och vi cyklade även runt i hela området. Vi besökte Alba och såg den charmiga gamla stadsdelen, men vi blev inte speciellt imponerade av Asti. Goda viner som vi rekommenderar är: Barbera, Barbaresco och Barolo.
Vi säger stort TACK till In-Italia för en härlig semester.

Neive som semester-destination

Neive har 5 bra restauragner och vi kan varmt rekommendera alla 5. Da Gusto och Donna Salvatica (det är även ett hotell) har fina terrasser med vacker utsikt över landskapet och här kan man även njuta av den vackra solnedgången. Alla restauranger serverade jättegod mat. Torget var otroligt mysigt. Vi rekommenderar att man hyr varsin el-cykel och det finns flera platser där man kan hyra det.
alba har en fin gamla stadsdel och det ligger inte långt från Neive.
Barbaresco har en speciell och spektakulär restautang som ligger på toppen av tornet, men kom ihåg att boka bord innan.

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Studiolägenhet m. terrass

Det var inte någon sol på terrassen, men den hade lite utsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Fattoria San Giuliano

Enkelt,välstädat, trevligt bemötande, bra läge.

Neive som semester-destination

Mycket trevligt, vackert,fantastiska omgivningar, mycket bra restauranger, avkopplande. Närhet till Barbaresco, Barolo, LaMorra, Alba,m.m.

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Blu)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Hjälpsamhet

Värdparet var otroligt rar och visade stor hjälpsamhet.
Rummet var mycket rent.

Neive som semester-destination

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Gialla)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Fattoria San Giuliano

Härligt ställe med mycket rara värdar. Det ligger i promenadavstånd till staden och restaurangerna. Rummet var fint och stort, även om vi bodde 3 vuxna på ett rum. Det var lite problem med att vattnets temperatur i duschen varierade under varje dusch.

Neive som semester-destination

Bra restauranger i stan.

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Blu)

Dubbelsängen lite hård.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ingen vinproving eller produktion

Vi valde boendet bla för att det skulle finnas vinproduktion och vinprovning, men de har ingen produktion och bara provning på fredagar. Det finns dock gott om sådant i staden.

Neive som semester-destination

In-Italias kommentar

Hej Martin! Fattoria San Giuliano producerar viner precis som förr och vinprovningar äger endast rum på fredagar kl. 18:00 som du skriver. Mvh, Marcus på In-Italia.

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Rosa)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Fantastiskt ställe

Stället är helt fantastiskt, härlig pool, bra rum och flinka värdar. Utsikten är fantastisk, och från det rum vi hade, var det endast några få steg till poolen. Enda minus var att det inte fanns aircondition i sovrummet, och vi hade 34-37 grader på dagen, och 28 på natten...

Neive som semester-destination

Trevlig stad och flera restauranger. Härligt ställe.

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Gialla)

Hade varit bra med aircondition
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Wifi räcker inte till rummet, och det är generellt instabilt.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt och prisvärt

Fantastiskt boende. Bra standard, bra läge för en rundtur bland vingårdarna i denna del av Piemonte.
Väldigt trevlig ägarfamilj och mysiga hundar. Lugnt och behagligt på vingården. Fantastisk frukost.
Rent och snyggt både i rum och omgivningar. Gott vin.

Neive som semester-destination

Väldigt trevlig by att tillbringa kvällarna i, 4-5 minuters promenad från vingården. Trevligt enotec där man kan börja kvällen. Flertalet mycket bra restauranger.

Fattoria San Giuliano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Fattoria San Giuliano
Dubbelrum (Blu)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map