Hotell i Neive i Piemonte

Fattoria San Giuliano

Fattoria San Giuliano ligger precis vid Nieve Gården med Blu´s balkong till höger Här kan man gå på vinprovning Terrassen till rummet Rosa Rummet Rosa Rummet Blu med extra säng Rummet Blu med extra säng
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Håll din italienska vinsemester på Fattoria San Giuliano. Från den fint placerade poolen med utsikt över vinmarkerna är den lantliga atmosfären påtaglig samtidigt som du har lyxen att kunna gå upp till Neives stämningsfulla gamla stadsdel. På gården finns ett fåtal rum och ett par lägenheter, gratis parkering, restauranger på gångavstånd och en fin balans mellan stad och landsbygd. Detta är en plats för dig som uppskattar ett vackert landskap och ett intimare ställe.

Fin balans mellan stad och landsbygd

Allt finns här för att kunna hålla en trevlig och avslappnad semester. Att du har fri parkering, ett trevligt poolområde, restauranger på gångavstånd gör att du får en fin balans mellan stad och landet.

Vid poolområdet ber ägarna vänligen att du följer de regler som finns omkring badtofflor, att du duschar av dig i utomhusduschen innan du hoppar i poolen och respekterar önskemål om begränsat lekande och spektakel.Här värdesätter man nämligen lugn och ro. Vi vill även göra dig uppmärksam på att ägarnas 2 snälla hundar går fritt omkring på gårdens innergård.

Läs mer om Fattoria San Giuliano

Egen vinproduktion

Här på vingården producerar man Barbera d´Alba, Barbaresco, Nebbiolo, Roero Arneis, Dolcetto d´Alba och Moscato Passito. Du kan få mer insyn i vinproduktionen antigen genom att ta en tur ut i vinmarkerna, delta i en vinprovning eller få en rundvisning i produktionen. Notera att detta är möjligt på fredagar vid kl. 17.00 och att du inte kan betala med kreditkort på stället. I perioden 15/8-10/10 är det inte möjligt då de har fullt upp med sin "vendemmia", d.v.s vinskörd.

Dubbelrummet Rosa
- Detta rum är som namnet antyder inrett och målat i rosa nyanser och har ett eget badrum med dusch och toalett. Rummen ligger på andra våningen. Här finns plats till en extra säng- dock endast för barn upp till 10 år. Härifrån har man dessutom utgång till en stor privat terrass.

Dubbelrummet Gialla
- Här är det faktiskt mer tal om en liten lägenhet för två personer som ligger ute vid poolen, Rosa och Blu ligger inne på gården. Rummet har en vacker himmelsäng, kokvrå med fyra gasplattor, kylskåp och ett eget badrum med dusch och toalett. Här finns det även en fint möblerad terrass med utsikt över landskapet. Extra säng är inte möjligt.

Dubbelrummet Blu
- Även detta rum är elegant inrett med antika möbler och vackra träsängar. Rummet som ligger på andra våningen har ett eget badrum med dusch och toalett och här finns det dessutom plats till i allt tre personer då det alltid står en fast extra säng i rummet. Från rummet finns utgång till en balkong. Rosa och Blu ligger bredvid varandra.

Studiolägenhet, Desiderio med loft och terrass
- Denna ligger på första våningen. Du har ett allrum med pentry (ugn, fyra kokplattor, kylskåp och matplats) och ett badrum med toalett och dusch. Från allrummet leder en trappa upp till ett loft där du har ditt sovrum. Härifrån kommer du sedan vidare via en gångbro i glas till terrassen med utsikt över de omkringliggande vinmarkerna och Alperna när vädret är klart. Extra säng är ej möjligt.

Lägenhet m. 1 sovrum, Passione
- Denna ligger på bottenplan med uteplats på baksidan av gården. I huset finns även en annan lägenhet som hyrs ut på årsbasis.Du har ett allrum med pentry (ugn, fyra kokplattor, kylskåp och matplats), ett sovrum samt ett badrum. Lägenheten är fin och modernt inredd med italienska och etniska element och även utrustad med aircondition. Sidan om byggnaden finns en övertäckt parkering till gårdens gäster. Gästerna i de andra rum och lägenheter kan passera i närheten av lägenhetens terrass när de ska till och från parkeringsplatsen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map