Hotell i Neive i Piemonte

Fattoria San Giuliano

Fattoria San Giuliano ligger precis vid Nieve Gården med Blu´s balkong till höger Här kan man gå på vinprovning Terrassen till rummet Rosa Rummet Rosa Rummet Blu med extra säng Rummet Blu med extra säng
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Håll din italienska vinsemester på Fattoria San Giuliano. Från den fint placerade poolen med utsikt över vinmarkerna är den lantliga atmosfären påtaglig samtidigt som du har lyxen att kunna gå upp till Neives stämningsfulla gamla stadsdel. På gården finner du tre rum, gratis parkering, restauranger på gångavstånd och en fin balans mellan stad och landsbygd.

Balans mellan stad och landsbygd

Allt finns här för att kunna hålla en trevlig och avslappnad semester, gratis parkering, ett trevligt poolområde, restauranger på gångavstånd och en trevlig balans mellan stad och landet. Vid poolområdet ber ägarna vänligen att man följer de regler som finns omkring badtofflor, att man duschar av sig i utomhusduschen innan man hoppar i poolen och respekterar önskemål om begränsat lekande och spektakel. Vi vill göra uppmärksam på att ägarnas 2 snälla hundar går fritt omkring på gårdens innergård.

Läs mer om Fattoria San Giuliano

Dubbelrummet Rosa
- Detta rum är som namnet antyder inrett och målat i rosa nyanser och har ett eget badrum med dusch och toalett. Rummen ligger på andra våningen. Här finns plats till en extra säng- dock endast för barn upp till 10 år. Härifrån har man dessutom utgång till en stor privat terrass.

Dubbelrummet Blu
- Även detta rum är elegant inrett med antika möbler och vackra träsängar. Rummet som ligger på andra våningen har ett eget badrum med dusch och toalett och här finns det dessutom plats till i allt tre personer då det alltid står en fast extra säng i rummet. Från rummet finns utgång till en balkong. Rosa och Blu ligger bredvid varandra.

Dubbelrummet Gialla
- Här är det faktiskt mer tal om en liten lägenhet för två personer som ligger ute vid poolen, Rosa och Blu ligger inne på gården. Rummet har en vacker himmelsäng, kokvrå med fyra gasplattor, kylskåp och ett eget badrum med dusch och toalett. Här finns det även en fint möblerad terrass med utsikt över landskapet. Extra säng är inte möjligt.

Enrumslägenhet Desiderio till 2 personer (med loft och terrass)
- Denna minilägenhet ligger på första våningen där man kommer in i ett uppehållsrum med kokvrå (med ugn, fyra kokplattor, kylskåp och matplats) och ett badrum med toalett och dusch. Från uppehållsrummet leder en trappa upp till ett loft med dubbelsäng (sovrum) varifrån man kommer vidare via en gångbro i glas till terrassen med utsikt över de omkringliggande vinmarkerna och Alperna när vädret är klart. Extra säng är ej möjligt.

Vinproduktion

Här på vingården produceras deras Barbera d´Alba, Barbaresco, Nebbiolo, Roero Arneis, Dolcetto d´Alba och Moscato Passito. Man kan få mer insyn i vinproduktionen antigen genom att ta en tur i vinmarkerna, delta i en vinprovning eller få en rundvisning i produktionen. Notera att man inte kan betala med kreditkort på stället.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Ca' Rapulin

Calosso, Piemonte

Casale Mattei

Corneliano d'Alba, Piemonte

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Piemonte

Villa Crespi

Orta San Giulio

Palazzo Boeri

Monforte d'Alba

search map