Omdömen från Albergo Moretti

 
Albergo Moretti är inte tillgänglig i dagsläget
Albergo Moretti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Moretti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Albergo Moretti

Läs personliga omdömen av Albergo Moretti som ligger i Piemonte. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Albergo Moretti. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

En gömd liten pärla

Vid ett tillfälle, ankom jag och min bättre halvdel till den lilla bergsbyn Moretti en lördag i juli 2014. Vi fick ett litet med ordentligt rum med eget badrum och en liten balkong. Vi hade beställt uppehåll med halvpension och det skulle vi inte ångra för med endast 2 andra övernattande gäster, hade den manliga delen av värdsparet haft god tid att laga mat hela eftermiddagen. De serverade en klassisk italiensk 4 rätters meny, och den var helt perfekt tillagad.

Dagen efter tog vi ut och vandrade i de omgivande bergen, det blev till 13 km och så hade de igen lagat middag tills vi kom tillbaka.

Allt i allt är detta ett riktigt mysigt hotell, beliggande mitt i en väldigt liten landsby. Det händer inte mycket här, det finns inte så mycket att se på, men om man har lust att vandra och bara njuta av stillheten kan man göra det här och samtidigt uppleva autentisk italiensk landsbystämning.

Vi var väldigt nöjda med hotellets service och maten var verkligen ett fynd för pengarna.

Rekommendationer till andra gäster

Vi körde en tur till Acqui Terme som ligger ca 25 km från hotellet - en riktigt mysig by med shoppingmöjligheter och stämning.

Albergo Moretti
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Albergo Moretti
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Suveränt uppehälle i Piemonte

Det har varit en stor gåva att uppleva och bo på Aöbergo Moretti.
Att få en inblick i de lokalas livsstil, det lugna livet, och välkomnandet på den lokala baren.
Värdparets gästfrihet.
Rätter vi inte tidigare har upplevt och vidunderligt vin vi inte tidigare har smakat.
Stället kan endast rekommenderas och vi kommer att besöka det igen.

Rekommendationer till andra gäster

Det fina vandringslederna i bergen, men pass på för de är krävande

Albergo Moretti
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Stället är inte lätt att komma till, men är värt körturen.
 
Själva boendet på Albergo Moretti
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Lars med sällskap från Katrineholm i Sverige bodde på Albergo Moretti i Moretti från den 15. till den 21. september 2011.

Vi hade en fin vecka i Italien och ett bra boende hos Moretti i Moretti. De utsökta 4-rättersmiddagarna var värda varje kurva på de slingriga vägarna upp till Moretti. Strategiskt läge mellan kusten i söder och Alba, Asti och Acoui Terme i norr. Lagom avstånd från Bergamo dit vi flög med Ryan air. Fick dessutom sista kvällen smaka ett desertvin som inte var av denna världen, vi hade gärna tagit med oss en kartong hem.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Stig och Gunilla från Växjö i Sverige bodde på Albergo Moretti i Moretti från den 27. till den 29. juni 2009.

Vår resa till Italien sommaren 2009 med tre olika besök och boende

2. Albergo Moretti
Därefter bar det av till Albergo Moretti som ligger högt upp och vägen dit var lite kringelkrånglig. Även detta ställe i Piemonte men landskapet skiftade starkt och var helt annorlunda dock vackert. När vi väl kom fram togs vi emot med öppna armar av en kvinna som inte visste hur väl hon ville. Inkvarteringen där är vi också helt nöjda med. Vi hade bokat in halvpension och den var mer än väl värd sina pengar.

Dagtid besökte vi närliggande små samhällen, mycket trevligt.

Det kändes bara lite ensamt. När vi skulle äta vår första middag kikade vi in i matsalen som var uppdukad till ca 50-70 personer. Vi avvaktade men det kom inga fler. Vi gick in och efter en stund kom ännu ett par, dessa var från Danmark. Fler blev vi inte men det gjorde ingenting för denna 6 rätters måltid som vi blev serverade var något helt otroligt. Man kunde tro man hamnat på världens lyxkrog. Oerhört smakligt, gott, trevligt upplagt och serverat. Gissa om vi njöt. Dag två var det bara vi i matsalen. Allt lika gott och lika många rätter.

Frukosten var också suverän på Albergo Moretti och vi kan varmt rekommendera ett besök där.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 
search map