Hotell i Moretti i Piemonte

Albergo Moretti

 
Albergo Moretti är inte tillgänglig i dagsläget
Albergo Moretti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Moretti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Man skulle nästan kunna tro att det är tal om ett skämt: Hotellet Albergo Moretti ligger i staden Moretti på Piazza Moretti, och ägaren heter...Massimo Moretti. Som om inte det skulle vara nog. Många har nog också svårt att tro sina ögon när de ser priserna: Kan det verkligen än idag vara så billigt att bo ordentligt i Italien?

Trevligt och familjärt

Där måste vi säga att även vi blev överraskade då vi besökte hotellet. De 16 rummen är propra och stilen beskrivs bäst som familjär. Det passar sig nästan bättre att kalla stället för ett pensionat istället, då majoriteten av gästerna kommer återvänder hit år efter år och stannar i veckor med helpension. Många av dem har återvänt under de senaste 15-20 år. De flesta kommer från den liguriska kusten, ytterst få besökare här är utländska.

Läs mer om Albergo Moretti

Bo i hjärtat av Moretti

Man kommer fort in i livet och stämningen i denna lilla stad och framför Albergo Moretti finns det som ett litet naturligt torg med hotell på ena sidan, familjen Morettis bor på den andra sidan och ett annat hotell på den tredje sidan. Det är ett sant nöje att sitta i baren eller på dess stora altan och fundera på livet, om man nu inte har fått ett rum med egen balkong (finns sju av dem). Dock ska det tillföras att rummen är spartanskat inredda, och sängarna är inte av den största storleken.

Långt ifrån det normala

Hotellets restaurang är ett kapitel för sig. Den är speciellt trevlig, ja nästan romantisk, och när In-Italias representant åt här blev han riktigt imponerad. Lokalborna ville inte ha några av de smarta nya rätterna de ryckte nog på näsan åt all den raffinerande mat som serverades honom. Det skall också tilläggas att det kan vara en prövning för ens figur att äta så gott som han gjorde varje dag! Vinlistan är också det en trevlig överraskning, för vem hade väntat sig att hitta gamla barolo- och barbarescoviner samt flera av Toscanas största viner, så här långt ut på landet? Det finns cirka 150 viner att välja på i vinlistan, och prismässigt börjar de på 8½ € och uppåt, men på inget sätt orimliga priser (för vin som Gajas Costa Russi 1988 och B. Giacosas barbaresco 1990). Några få exempel visar även den som vet att vinpriserna inte heller är högre här än i butikerna, tvärtemot: Siepi 1997 kostar 60 €, Asinone 1996 & 1998 från Poliziano kostar 32 € och en glimrande Moscato d'Asti från La Caudrina fås för 12 € !

Man skulle gott kunna komma hit endast för att dricka, äta gå några trevliga promenader eller bara läsa en god bok.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Hotel Rosa

Alassio, Ligurien

Hotel Stazione

Paratico, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Piemonte

search map