Hotell i Montelupo Albese i Piemonte

Hotel Ca’ del Lupo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Ca’ del Lupo ligger på toppen av en kulle i hjärtat av Piemontes pittoreska vindistrikt, varifrån man har en magnifik utsikt ut över vinmarkerna. Hotellet är mycket modernt, både till färg och form och kan vara ett spännande alternativ till de många andra historiska övernattningsställena i området.

Sköna uteområde

Detta boende från 2005 i moderna arkitekturiska omgivningar ligger i utkanten av landsorten Montelupo Albese. På hotellet finns det en mängd möjligheter för utomhusaktiviteter i den fina trädgården, vid poolen eller på terrassen med panoramisk utsikt.

Läs mer om Hotel Ca’ del Lupo

Njut italiensk mat och vin i restaurangen

I hotellets restaurang kan man äta gott och välja bland mer än 150 olika viner, medan man njuter av den vackra utsikten. Under klara dagar kan man se Alperna långt bort i fjärrnan. Restaurangen håller stängt på onsdagar, då man äter på den närliggande restaurangeni Montelupo Albese Trattoria in Piazza, om man har beställt halvpension vill säga.

Vällagad frukost

Frukostuffén är spännande och utbudet stort, här finns bland annat hemmabakt bröd, ost och salami. Självfallet intas allt ackompanjerat av den fantastiska utsikten över de mjuka kullarna och om sommaren kan kan sitta ute på den härliga terrassen. Hotellet erbjuder dessutom övertäckt parkering i ett garage och två hissar.

Området inbjuder till utflykter

Hotellet hjälper också gärna till med utflyktsbesök till närliggande vinkällare och borgar. Områdets huvudby Alba, som bestämt är värd ett besök, ligger endast 13 km härifrån.

Dubbelrum:
- Nästan samtliga rum har balkong/terrass och utsikt över det drömska landskapet med spridda vinmarker och medeltidsbyar. Det finns dessutom platt-TV med Sat-TV på rummen, minibar, säkerhetsbox, skrivbord, hårfön och extra rymligt klädskåp. Badrummet är tvådelat med toalett och badrum med badkar. Aircondition finns men det behövs inte för det mesta då hotellet ligger på en kulltopp på 600 meters höjd.
Suite:
- De 2 suiterna har naturligtvis också balkong och utsikt över Langhe-dalen. De är även inredda med en separat lounge-avdelning med ADSL-förbindelse. Här finns också platt-TV med satellit-TV, minibar, säkerhetsbox, skrivbord, hårfön och extra stor garderob. Badrummet är tvådelat med toalett och badrum med badkar. Aircondition är det inte behov för här, då hotellet ligger på en kulltopp på 600 meters höjd.
Familjerum för 4 personer:
- På bottenplan mot poolen ligger det tre familjerum med privat terrass. Det är tal om ett stort rum med dubbelsäng och våningssäng (190 cm). Rummen är bäst för barnfamiljer, inte par eller vänner som reser tillsammans. Rummen är även utrustade med satellit-TV, minibar, förvaringsbox, skrivbord, hårtork och rymlig garderob. Badrum är tvådelat med toalett och badkar. Aircondition bör det inte finnas behov för då hotellet ligger på en höjd ca. 600 m.ö.h.

Läs om rummen på Hotel Ca’ del Lupo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map