Semesterbostad i Monforte d'Alba i Piemonte

Residence Da Felicin

Pris från per pers.
Pool och jacuzzi med utsikt över landskapet
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Som gäst på Residence Da Felicin kan man även ta del av faciliteterna på det närliggande Hotel Albergo Da Felicin (ca. 300 meter bort). Det kan vara check-in, reception, trädgård, information om utflykter mm. som finns att tillgå.

Använd de extra faciliteterna

Som gäst på Residence Da Felicin kan man även beställa frukost på hotellet. Precis som man på hotellet får möjlighet att äta i restaurangen (gästerna i lägenheterna får här 10% rabatt på a la carte menyn) men notera att restaurangen är stängd under augusti månad. I restaurangen ser värdparet Nino och Silvia till att ge en välsmakande inblick i de inbjudande rätterna. Här finns även en välsorterad vinkällare.

Läs mer om Residence Da Felicin

Slappa med den sköna utsikten

På residenset finns både hiss, wi-fi i det gemensamma utrymmet, trädgård med paviljong, parkering och garage samt naturligtvis den tidigare omtalade poolen med jacuzzi (poolens djup är endast 120 cm) varifrån man har en panoramisk utsikt över Langhes böljande kullar. Det finns även lekplats, köksträdgård och ett litet gym till gästernas förfogande.

Enrumslägenhet Duplex med landskapsutsikt med 2+2 sovplatser
- Dessa två stora och rymliga lägenheter ligger i huvudbyggnaden och är fördelade på två våningar. De består av bottenvåning med uppehållsrum med bäddsoffa och kokvrå (diskmaskin, kylskåp och två kokplattor), badrum med toalett, hårtork och dusch, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett, hårtork och dusch. Båda lägenheterna har satellit-TV, landskapsutsikt men ingen balkong.
Tvårumslägenhet Superior med balkong och utsikt över landskapet för 2+2 personer
- Dessa tvårumslägenheter består av ett uppehållsrum med dubbelbäddsoffa och kokvrå (kylskåp och två kokplattor), sovrum med dubbelsäng samt rymligt badrum med toalett, hårtork och dusch. Alla lägenheter har satellit-TV, balkong och utsikt över landskapet. I förhållande till Standardlägenheterna är dessa lägenheter mer rymliga och har lite finare utsikt. Det finns ingen aircondition men lägenheterna ligger högt.
Trerumslägenhet med balkong och utsikt över landskapet för 6 personer
- Dessa trerumslägenheter består av ett uppehållsrum med dubbelbäddsoffa och kokvrå (kylskåp och två kokplattor), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt två badrum med toalett, hårtork och dusch. Alla rum har satellit-TV, balkong och utsikt över landskapet. Det finns ingen aircondition men lägenheterna ligger högt.

L√§genheterna på Residence Da Felicin

Enrumslägenhet Duplex med 2/4 sovplatser (utan balkong)

Dessa två stora och rymliga lägenheter ligger i huvudbyggnaden och är fördelade på två våningar. De består av bottenvåning med uppehållsrum med bäddsoffa och kokvrå (diskmaskin, kylskåp och två kokplattor), badrum med toalett, hårtork och dusch, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett, hårtork och dusch. Båda lägenheterna har satellit-TV, landskapsutsikt men ingen balkong.

Tvårumslägenhet Superior med 2/4 sovplatser (med balkong)

Dessa tvårumslägenheter består av ett uppehållsrum med dubbelbäddsoffa och kokvrå (kylskåp och två kokplattor), sovrum med dubbelsäng samt rymligt badrum med toalett, hårtork och dusch. Alla lägenheter har satellit-TV, balkong och utsikt över landskapet. I förhållande till Standardlägenheterna är dessa lägenheter mer rymliga och har lite finare utsikt. Det finns ingen aircondition men lägenheterna ligger högt.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser (med balkong)

Dessa trerumslägenheter består av ett uppehållsrum med dubbelbäddsoffa och kokvrå (kylskåp och två kokplattor), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt två badrum med toalett, hårtork och dusch. Alla rum har satellit-TV, balkong och utsikt över landskapet. Det finns ingen aircondition men lägenheterna ligger högt.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Residence Bricco Torricella

Monforte d'Alba, Piemonte

Locanda dell'Orso Bevitore

Verduno, Piemonte

Rekommendationer till dig

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Populärt i Piemonte

search map