Omdömen från Palazzo Boero

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Palazzo Boero

Läs personliga omdömen av Palazzo Boero som ligger i Piemonte. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Palazzo Boero. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Palazzo Boero

Monforte d'Alba som semester-destination

Palazzo Boero
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Palazzo Boero
Svit (quadrupla) m. 4/ 6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt lägenhet med centralt läge

Härliga lägenheter i en mycket smakfull byggnad. Superutsikt över vinmarkerna i det backiga landskapet. Personalen är otroligt hjälpsam.

Enda lilla kritik är, att lägenheterna är mycket spartanskt utrustade vad gäller köksutrustning.

Poolen är liten, men trevlig. Är detta inte ok, ligger det en kommunal utomhuspool 10 minuter bort.

Monforte d'Alba som semester-destination

Monforte är i sig själv en särskilt trevlig stad. Den är dessutom en bra utgångspunkt för att besöka exempelvis Alba.

Det finns riktigt många vingårdar i området; vi besökte en av dem, och det var en mycket positiv upplevelse. Fråga personalen om kontaktupplysningar till vingården.

Palazzo Boero
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Palazzo Boero
Suite (deluxe) m. 2/4 sovplatser och balkong

Det är inte tal om två åtskilda rum. Vi fick byta lägenhet på grund av detta.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Super läckert ställe i vackra Piemonte

Piemonte vimlar av läcker mat och inte minst vin. Massor av möjlighet för att köra runt i området till sköna städer och vingårdar.

Monforte d'Alba som semester-destination

Palazzo Boero
Rent och fint

Mycket överraskande blev det gjort rent varje dag, bytat handdukar osv.
Gästvänlighet

Ägaren av hotellet/lägenheterna var mycket vänlig och gav goda tips till utflykter.
Placering

Vacker utsikt från lägenheten.
 
Själva boendet på Palazzo Boero
Suite (deluxe) m. 2/4 sovplatser och balkong

Super fin lägenhet. Smakfullt inredd med mycket stort badrum och fin balkong.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Som ofta i Italien, sparsamt. Men det är också naturen som ska njutas, inte internet.
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Liten pool, som fattas lite plats till fler solstolar.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bravissimo!

Palazzo Boero
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Palazzo Boero
Svit (quadrupla) m. 4/ 6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Genuint, mysigt och läckert

Jag reste med min respektive och vår dotter på 12 år. Vi bodde i lägenhet 201B med två rum och balkong med utsikt över vinmarkerna. Det var en fantastisk upplevelse. Lägenheten var helt perfekt, men allt vad vi behövde, gott om plats och en skön balkong där vi kunde sitta om kvällen och se solen gå ned. Poolen var en härlig oas, där vi tillbringade många timmar. Bra till mindre barn, då den inte är så djup.

Ett större sällskap åt här på lördagen, men det var trevligt med levande musik och det var inget man stördes av.

Staden är trevlig, genuin, med små matställen med fantastisk mat, service och vin. En fin liten supermarket där man kan köpa bra råvaror.

Komihåg att fråga efter koden till wi-fi. Vi fick den inte automatiskt.

Vi kommer gärna tillbaka och kan varmt rekommendera stället.

Rekommendationer till andra gäster

Ägaren Nino har också restaurangen Albergo Ristorante Giardino "da Felici", som fått en Michelin-stjärna 2015. Vi åt där en kväll och det var en stor upplevelse. Prismässigt är det ok.
Restaurangerna på torget har härliga italienska rätter. Den ena har dock bara öppet på helgerna.
Det är en god idé att boka en guidad tur på ett av de många vinslott som finns i området. Man kan få titta runt på egen hand och få smaka vin. Men en rundtur hade gett oss en större upplevelse.

Palazzo Boero
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Palazzo Boero
Suite (deluxe) m. 2/4 sovplatser och balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Över förväntan

Residence Da Felicin levde väl upp till våra förväntningar. Vi hade en tvårumslägenhet med en fem meter lång balkong med fantastisk utsikt över landskapet och mot staden. Balkongen låg i skugga hela förmiddagen vilket var härligt då det var värmebölja när vi var där. Poolen var fin med områden som övertäcktes av vinrankor. Allt var rent och snyggt.
Monforte Alba är en trevlig stad, men mycket liten. Där finns flera fina matställen, men om man vill använda sig av det egna köket ska man förse sig innan man kommer till staden. Där finns en minimarket och ett bageri och båda hade stängt när vi kom på en tisdag.

Palazzo Boero
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Lite väsen från trafiken genom stan.
 
Själva boendet på Palazzo Boero
Suite (deluxe) m. 2/4 sovplatser och balkong

En fläkt eller aircondition hade varit toppen
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Palazzo Boero

Palazzo Boero
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Palazzo Boero
Suite (deluxe) m. 2/4 sovplatser och balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk utsikt!

Finfint läge, med magnifik utsikt. Idealiskt för vuxna, och familjer utan barn.
Trafiken ner i staden hörs en del.
Brant men ok väg upp till boendet.
Daglig städning av vänlig personal.
Tillhörande trevlig Michelinrestaurang i en lite högre prisklass.
Inte många matställen i den lilla staden.

Rekommendationer till andra gäster

Liten dagligvarubutik där man kan köpa det mest nödvändiga. För större inköp kan man åka till en annan stad cirka 12 km bort.
Poolen är ok för ett svalkande dopp, men inte till längre simturer. Bara 1,20 m djup.

Palazzo Boero
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Utsikt fem stjärnor, buller från stan tre stjärnor
 
Själva boendet på Palazzo Boero
Suite (deluxe) m. 2/4 sovplatser och balkong

Stort, stort badrum och duschrum.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Liten och inte så djup.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt ställe

Vi bodde här i tre dagar och det var verkligen ett bra ställe. Härlig utsikt över hela vinområdet och en fin pool till att kyla sig i. Lägenheten var stor och fin och inget saknades.

Palazzo Boero
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Palazzo Boero
Suite (deluxe) m. 2/4 sovplatser och balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Lägenhet med extremt bra läge i trevlig liten stad mitt i vackra Piemonte

Lägenhet med extremt bra läge med fantastisk utsikt över Monforte d'Alba, vinmarkerna och Alperna som framstår tydligt i bakgrunden, vid klart väder. Fin lägenhet med härlig balkong och fin liten pool som ligger med utsikt över staden och landskapet. P-förhållandena är lite kaotiska när alla lägenheterna är uthyrda.
Monforte d'Alba är en trevlig liten stad med flera bra restauranger, 2 små men välsorterade matbutiker och flera vinbutiker och caféer. Staden ligger som en bra utgångspunkt för utflykter i området, t.ex. till Barolo och Alba inom kort avstånd. Stället kan varmt rekommenderas.

Palazzo Boero
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Palazzo Boero
Suite (deluxe) m. 2/4 sovplatser och balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Villa del Borgo

Canelli, Piemonte

Hotel Ca’ del Lupo

Montelupo Albese, Piemonte

Piemonte Slow Food

Bra, Piemonte

Rekommendationer till dig

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Piemonte

search map