Hotell i Monforte d'Alba i Piemonte

Palazzo Boeri Panoramic Suites

Pool och jacuzzi med utsikt över landskapet
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Som gäst på Palazzo Boero kan du även ta del av faciliteterna på det närliggande och tillhörande Hotel Albergo Da Felicin (ca. 300 meter bort). Det kan vara service som check-in, reception, trädgård, information om utflykter mm.

Du äter gott i restaurangen

Till ditt boende på Palazzo Boero ingår frukost, trots att du har ett litet pentry att tillgå. Frukosten äter du på hotellet som ligger ca 300 m bort. Här har du även en restaurang och som gäst har du 10% rabatt på deras a la carte meny. Notera dock att restaurangen är stängd under augusti månad. I restaurangen är det värdparet Nino och Silvia som ser till att ge en välsmakande inblick i de inbjudande rätterna och de lokala specialiteterna. Här finns även en välsorterad vinkällare, så passa på att prova på lite olika sorter och hitta just din favorit.

Läs mer om Palazzo Boeri Panoramic Suites

Koppla av till en skön utsikt

I huset finns både hiss, wi-fi i det gemensamma utrymmet, trädgård med paviljong, parkering och garage samt naturligtvis den tidigare omtalade poolen med jacuzzi (poolens djup är endast 120 cm) varifrån du har en panorama utsikt över Langhes böljande kullar. Här finns även lekplats, köksträdgård och ett litet gym till gästernas förfogande.

Rymliga och komfortabla suiter

Du bor i komfortabla suiter med möjlighet till självhushåll som ligger ca 300 meter från hotellet. Båda rumstyperna är trevligt inredda och har faciliteter som Wi-Fi, telefon, Satellit-TV, förvaringsbox samt badrum med hårtork. Frukost och daglig städning ingår.

Läs om rummen på Palazzo Boeri Panoramic Suites

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map