Omdömen från L'Anfiteatro

 
L'Anfiteatro är inte tillgänglig i dagsläget
L'Anfiteatro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monforte d'Alba här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av L'Anfiteatro

Läs personliga omdömen av L'Anfiteatro som ligger i Piemonte. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av L'Anfiteatro. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Trevligt och rent

Ett väldigt uppstyrt, rent och trevligt ställe. Positiv och hjälpsam ägare med personal.

L'Anfiteatro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på L'Anfiteatro
Tvårumslägenhet för 3+1 personer på 1:a vån. med terrass (typ A)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Perfetto - också med barn

Här får du mer än vad som normalt ingår i priset. Riktigt bra och stor lägenhet med perfekt läge mitt i "vinlandet". Det finns självklart några små skönhetsmissar, som att sängarna är lite hårda, poolen lite liten och wifi väldigt italienskt. Men det enda riktiga klagomålet vi har, är att där inte är en liten frys till istärningar - det är ett problem för varje semesteralkoholist.
Superutsikt - mycket pittoreskt. Parkeringskällare till varje lägenhet. Några solsängar vid poolen. Poolen städades varje dag, handdukar byttes vid behov, mycket vänlig och hjälpsam personal.
Kan absolut rekommenderas.

Monforte d'Alba som semester-destination

Besök Restaurang Piazza i Monforte om du tycker om italiensk mat och vin, av den lokala typen. Vällagad mat och gott lokalt vin + lite annat som variation. Allt till rimliga priser.
Är du på jakt efter vin att ta med hem, så finns det ett rikt urval av producenter med försäljning till turister. Provade både den kända Marchesi di Barolo och den lilla lokala Cantina Sot. Den sistnämnda har en mycket engagerad och ivrig ägare.
Vi hade endast en vecka i Italien, och då vi var på flykt från det danska sommarvädret, spenderade vi större delen vid poolen. Men när vi kommer nästa gång, kommer vi att besöka Torino, Asti och Alba.

L'Anfiteatro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på L'Anfiteatro
Tvårumslägenhet för 3 personer 2:a eller 3:e vån. med två balkonger (typ B)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 1 Vuxen, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Julie från Danmark

Vi bodde i en familj lägenhet på två våningar (4 personer) och vi var positivt överraskad - den var relativt ny och läcker, och innehöll allt vi behövde. Två toaletter, dusch och badkar. Det fanns stora vyer och vackra vingårdar och nära den lilla staden Monforte d'Alba med lokala livet och mysiga restauranger.

Terrassen med pool är mycket lugn och avslappnad, men vi anser inte att våra två små barn gjort för mycket buller. Det finns plats för alla.

Det enda dåliga som jag kan nämna är de mycket hårda sängar (!) - Jag är van vid att en mjuk säng, så jag var glad att jag "bara" var tvungen att sova här i 4 dagar - min make var mycket nöjd :)

Monforte d'Alba som semester-destination

Både Alba och Monforte har underliga dagar då butikerna är stängda, vill minnas att det är måndag i Alba och tisdag i Monforte.
Nära till många pittoreska byar med fina restauranger och vin shopping

L'Anfiteatro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på L'Anfiteatro
Tvårumslägenhet för 4 personer i två plan med två balkonger (typ C)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk utsikt i hjärtat av Piemonte

Monforte d'Alba som semester-destination

L'Anfiteatro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på L'Anfiteatro
Tvårumslägenhet för 4 personer i två plan med två balkonger (typ C)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiska omgivningar och lägenhet för en vuxensemester

Monforte är en riktigt trevlig stad där det finns mycket lokal aktivitet utan att turisterna på något vis sätter dagordningen.
Lägenheten lämpar sig bäst för vuxensemester.
Vi saknade dock upplysningar om lokala förhållanden, som att hela staden (butiker och restauranger) håller stängt på tisdagar!
Dessutom bör man uppmärksamma att lägenheten ligger två kilometer utanför staden. Det går en hel del tung trafik (vinböndernas traktorer etc) på vägen mellan lägenheten och stan, och därmed är man inte särskilt sugen på att promenera in.

Rekommendationer till andra gäster

Sköna små städer; La Morra, Barolo m fl är värda ett besök.
I La Morra kan restaurangen More et Maschine varmt rekommenderas. Vi åt där flera gånger, dock rekommenderas att boka bord.
Att kombinera en tur hos någon av bygdens många mindre vinproducenter och en av de stora fabrikerna är bra. Det ger en fin bild av hur vin kan produceras.

L'Anfiteatro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på L'Anfiteatro
Tvårumslägenhet för 4 personer i två plan med två balkonger (typ C)

Passar bäst för vuxenferie. Semester med halvvuxna barn är inte att rekommendera i denna lägenhet. Sovrum i två plan som inte avskiljs med dörr.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Livsnjutande

Ett fantastiskt ställe! En bra bas med fantastisk inramning. Vinmarker, berg, solnedgång. Området erbjuder de bästa matställen och vinet är naturligtvis unikt.
L'Anfiteatro är välfungerande, väl inrett och mycket välskött och rent. Swimmingpoolen var ett oumbärligt tillhåll i den tropiska värme som vi möttes av. Kan bara rekommendera stället...
Har man mycket små barn kan jag dock inte rekommendera en lägenhet i två plan... trappan är definitivt inte barnvänlig.

L'Anfiteatro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på L'Anfiteatro
Tvårumslägenhet för 4 personer i två plan med två balkonger (typ C)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av L'Anfiteatro

L'Anfiteatro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Utsikten var fantastisk men det var som att bo intill en motorväg med trafik från kl. 7-22. Och på helgen var det mycket motorcyklar.
 
Själva boendet på L'Anfiteatro
Tvårumslägenhet för 3 personer 2:a eller 3:e vån. med två balkonger (typ B)

Vi blev uppgraderade till en 2-planslägenhet med jacuzzi i sovrummet. Jacuzzin fungerade dock inte.
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av L'Anfiteatro

Monforte d'Alba som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vi älskar Langhedalen!

Vi älskar Langhedalen och tycker mycket om Monforte d'Alba.

L'Anfiteatro är ett riktigt fint ställe. Allt är rent, fint och i ordning. Kanske vore det dags att det installerades trådlöst internet. Det kan man sakna. Poolen var lite grumlig i år och det verkade som om det var lite väl mycket klor i den. Men annars var vi mycket nöjda med att åter vara här!

Rekommendationer till andra gäster

Man ska vara medveten om att det ligger lite utanför staden.
Allt som allt ett riktigt härligt ställe.

L'Anfiteatro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på L'Anfiteatro
Tvårumslägenhet för 4 personer i två plan med två balkonger (typ C)

Mycket trevlig lägenhet. Riktigt gott om plats. Rent och fint.
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Poolen var lite grumlig och det var lite väl mycket klor, kanske för att det var i slutet av sommaren...
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Mysigt litet ställe med hög standard och den vackraste utsikt.

Vi hade en underbar vecka i Piemonte på detta fina ställe. Rummen håller hög standard, och man har en vacker utsikt över vinodlingarna om man bor på andra våningen (och det gjorde vi). Trevliga lägenheter, och nära till många små trevliga orter med bra restauranger och vinupplevelser.
Det enda lilla minuset är vägen som ligger på andra sidan av poolen, men det kunde vi leva med, då allt annat var så perfekt.
Vi skulle lätt kunna tänka oss att komma tillbaka.

Rekommendationer till andra gäster

Vi provade många bra restauranger i Monteforte, och alla var bra. Vi kan framhålla restaurangen Moda, med den absolut vackraste utsikten och lyxstandard utan att vara dyr. Grottan med vinprovning mittemot Moda, var också fantastisk.
Kolla upp om det är jazzfestival när ni är där. Det är en stor upplevelse på toppen av Piemonte. Piemonte är lika vackert som Toscana, men med massor av upplevelser, så det är vårt nya favoritområde i Italien. Och så behöver man inte köra lika långt.

L'Anfiteatro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på L'Anfiteatro
Tvårumslägenhet för 4 personer i två plan med två balkonger (typ C)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 
search map