Omdömen från Hotel Villa Beccaris

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Villa Beccaris

Läs personliga omdömen av Hotel Villa Beccaris som ligger i Piemonte. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Villa Beccaris. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Villa Beccaris

Monforte d'Alba som semester-destination

Hotel Villa Beccaris
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Villa Beccaris
Suite La Romatica
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Italienskt när det är som bäst

Härligt hotell och riktigt trevlig, livlig stad.
Kort avstånd till bra restauranger.
Överdådig frukost med så vacker utsikt.

Monforte d'Alba som semester-destination

Riktigt italiensk, trevlig stad med fint torg med flera barer.
Det finns alltid något att se på, medan man njuter av sin aperol spritz.

Hotel Villa Beccaris
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Några branta gator till staden från hotellet.
 
Själva boendet på Hotel Villa Beccaris
Dubbelrum deluxe

Sparsamt möblerat rum, saknade altan.
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Kunde endast användas senare, i maj.
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Hemligt gömställe

Jag är bara så glad för att vi valde just denna destination. På alla sätt och vis utmärkt...

Personalen mycket vänlig, hög servicenivå, härlig pool och lätt att nå alla destinationer i området. Turin exempelvis.

Annars alla de goda vinerna och tryffel och inte att glömma Nocciola nötterna.

Monforte d'Alba som semester-destination

Hotel Villa Beccaris
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Villa Beccaris
Dubbelrum deluxe
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Typiskt italiensk?

Om man tidigare har kört runt i Italien och satt GPS:en på en destination, så hamnar man normalt sätt på en grusväg, en stig, enkelriktade vägar - och det kan vi säga, hände också oss. När det är sagt, så ankommer man så småningom till ett litet hotell, med en otroligt avslappnad atmosfär, där alla anställda gör allt för att ge besökarna en bra upplevelse. Om det är den lilla goodiebagen med slippers, schampoo, kräm på rummet, välkomstdrinken på den övertäckta terrassen, försöket att hitta en bra restaurang till kvällen, eller presentationen av rummet (tänt ljus, morgondagens väder på ett kort, italienska vingummin) när man kommer hem efter en dag på stan - allt bidrar till att göra ditt uppehåll så bra so möjligt. Frukostbuffén kan inte heller klagas på, det enda den saknade var bacon och tack för det - parmaskinka är så mycket bättre.
Allt i allt en bra upplevelse i fantastiska omgivningar, som är värda att satsa på om man söker en romantisk vuxensemester. Låter det som typiskt italienskt? nej. Villa Beccaris är inte heller ett typiskt italienskt hotell, det är på många sätt långt bättre än det normala hotellet, och en upplevelse utöver det vanliga.

Monforte d'Alba som semester-destination

Barolo stad, är nog där det sker mest saker, men det beror såklart på vad man söker. Vi har tidigare bott på La Morra, och jämfört med den , är det betydligt mer liv i Monforte. Söker man ett shoppingcenter, går man förgäves, där finns endast en köpman som för övrigt håller stängt på en vardag. Söker man autentiskt italienskt stadsliv, så är Monforte perfekt, och man kan också få en kulinarisk trevlig upplevelse i och omkring staden. Besök Trattoria Della Poste, ca 3 km från staden.

Hotel Villa Beccaris
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Villa Beccaris
Dubbelrum deluxe
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Rätt läge

Mat och vin i en underbar miljö, där Villa Beccaris är en perfekt utgångspunkt.
Läget kan inte bli bättre, härlig miljö med ett par minuters promenad till lilla torget i Monforte. Personalen på Villa Beccaris är kunniga och serviceinriktade, du får hjälp med det du behöver.

Rekommendationer till andra gäster

Fina vandringsleder mellan Barolobyarna. Kolla efter skyltarna några meter från hotellet.

Hotel Villa Beccaris
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Villa Beccaris
Dubbelrum deluxe
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Piemonte!

Hella stället osar av elegans och charm, i storslagna omgivningar. Perfekt läge i förhållande till mat- och vinupplevelser. Närmare det italienska drömstället än så här, är det svårt att komma.

Hotel Villa Beccaris
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Villa Beccaris
Dubbelrum deluxe
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2016
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Villa Beccaris

Hotel Villa Beccaris
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Villa Beccaris
Dubbelrum deluxe
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Villa Beccaris

Hög standard på rummet (som i och för sig var ganska litet), servicen och frukosten. Utsikten oslagbar. Vi upplevde dock inte hotellets park som något värt att promenera i.

Hotel Villa Beccaris
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Villa Beccaris
Dubbelrum deluxe
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Heidi och Per Bjarne från Fredrikstad

Vi hade en fantastisk vistelse på Villa Beccaris den 29 juli till 3 augusti. Stället kan nästan inte beskrivas med ord. Vackert, bilderna stämmer. Service på toppnivå, härliga omgivningar. Tänk er att få njuta av utsikten över Piemonte med ett glas Barolovin. Montforte d'Alba är en liten stad med bra restauranger. Hotellet är riktigt hjälpsamma med att boka bord (viktigt då det är ett litet ställe).
(Det enda vi inte är nöjda med är att sängarna är hårda). Allt i allt, en vacker plats, som förtjänar flera besök. Vi kommer gärna tillbaka.

Hotel Villa Beccaris
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Villa Beccaris
Dubbelrum deluxe
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Hotel Corte Gondina

La Morra, Piemonte

Albergo dell'Agenzia

Bra, Piemonte

Rekommendationer till dig

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Hotel Ghiffa

Ghiffa, Piemonte

Le Case della Saracca

Monforte d'Alba, Piemonte

search map